Publicitat
Comunicació · 12 de Juliol de 2019. 18:03h.

TV3, vedat privat de caça

La majoria de productores contractades són indepes

TV3, vedat privat de caça

Òscar Dalmau i Òscar Andreu, en el primer programa de 'La nit dels Òscars'

TV3 ha encarregat els seus programes ‘estrella’ i les seves estrenes més recents a presentadors partidaris de la independència, o bé, que estan relacionats amb professionals a favor del procés. Jordi Basté, Joan Maria Pou, Òscar Dalmau i Òscar Andreu han estat alguns dels rostres que han presentat els principals espais de la cadena durant aquest any.

Jordi Basté ha presentat el programa sobre tecnologia ’No pot ser!’, una de les estrenes d’aquesta temporada. El periodista s’ha mostrat en diverses ocasions partidari de celebrar un referèndum des del seu programa de ràdio ‘El món a Rac1’, del qual el director de la televisió pública, Vicent Sanchis, va ser tertulià durant 15 anys.

També ha tingut espai propi a TV3 Joan Maria Pou. Ha estat al capdavant de ‘Cases d’algú’, un programa en el què el periodista ha viatjat a diferents països del món per trobar-se amb persones anònimes que han visitat Catalunya i conviure amb ells durant dos dies a les seves cases.

Òscar Dalmau i Òscar Andreu són altres dels rostres que han aparegut enguany a la televisió pública catalana. Van presentar entre finals del 2018 i mitjans d'abril de 2019 'La nit dels Òscars', un programa d'humor que van estrenar amb un gag sobre les càrregues policials de l'1-O i va comptar entre els assistents al públic a Roger Espanyol, l'home que va perdre un ull a Barcelona durant el referèndum.

Tant Jordi Basté, com Jan Maria Pou, Òscar Andreu i Òscar Dalmau s'han manifestat a favor de la independència de Catalunya o partidaris de celebrar un referèndum d'autodeterminació. A més, tots quatre formen part de l''star system' de Rac-1, l'emissora del Grup Godó, competidora directe de Catalunya Ràdio.

D’altra banda, la cadena també ha contractat com a presentadores les parelles d’Òscar Dalamau i Quim Masferrer, presentador d'El foraster i de les darreres manifestacions independentistes de les Diades. La dona de Dalmau és Thais Villas, presentadora de l’espai ‘Control T’; i la de Quim Masferrer és la presentadora del ‘Revolució 4.0’, Xantal Llavina.

Això contrasta amb la situació que va viure a TV3 la comunicadora valenciana i contrària a la independència, Núria Roca, a qui van acomiadar per burofax després d'emetre només sis programes i de patir continues suspensions per informar del procés.

Núria Roca va afirmar en una entrevista a El Mundo que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals “evidentment ha tingut en compte quan no ets de la corda”. “Vam fer només sis emissions i portàvem un mes i mig aturats, per què? Per la situació política i social”, va declarar.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#32 marta burgues, barcelona, les corts, 14/07/2019 - 15:27

El comentario de Thais y Xantal es absolutamente machista y despreciativo . son grandes profesionales! Basta de Machismo.

#18 rosa, Barcelona, 13/07/2019 - 13:53

I que coi i fa la dona de l'Oscar Dalmau a una tv española?

#16 Arxiduc del Procés Rampant, Vilanova dels Tractors Bonics, 13/07/2019 - 13:31

Maria Lluïsa, veig que ja t'has recuperat del darrer disgust! Quin goig de tornar-te a veure!!

Ànims! No defalleixis, que nosaltres som el poble!!!

#16.1 Arxiduc del Procés Rampant, Vilanova dels Tractors Bonics, 13/07/2019 - 19:42

Aquest missatge era la resposta al 8 de la Marquesa de la Televisió Nostrada de les 12:06 del dia d'avui. Per alguna estranya conspiració massònico-espanyolista ha vingut a parar aquí.

#15 =La reESPAÑOLIZACIÓN de cataluÑa= ... ... ..., - Las DIPUTACIONES tienen su ORIGEN en las "Cortes de CÁDIZ de 1812" - ... ... ..., 13/07/2019 - 13:22

- Una de las consecuencias del 'PRUSÉS' ha sido, paradójicamente, la 'reESPAÑOLIZACIÓN de CataluÑa'

- NUNCA, NI con FRANCO, se han visto tantas Banderas de ESPAÑA juntas en BCN como el "8-O"

- Cada vez más catalanes salen del 'armario' para reivindicar su ESPAÑOLIDAD sin COMPLEJOS

#13 Neferu, Barcelona, 13/07/2019 - 13:09

Y con dinero público. Yo estoy de acuerdo con que contraten a indepen pero, NO CON MI DINERO. No entiendo qué espera este gobierno mercachifle para regalar esta TV3. Sí, regalarla, no darles ni un euro y que siga funcionando con dinero privado. ¿ Hasta cuando Sr. Sanchez vamos a seguir manteniendo a gente que desprecia a España y a los españoles

#13.1 Jordi BR, L'H, 13/07/2019 - 19:48

Muy bonito, da igual el contenido, tu propuesta es discriminar por ideología.

Por cierto hasta cuando tenemos que pagar la GC i la Monarquia cuando desprecian a la mayoría de catalanes?

#13.2 neferu, Barcelona, 14/07/2019 - 00:25

La GC realiza labores de rescate, de guarda, de protección de los ciudadanos sean catalanes o lagarteranos. La monarquía me la trae al pairo. Cuidado que un día tengas un percance y la GC vaya en tu auxilio, me gustaría ver cómo rechazas su ayuda.

#13.3 Jordi br, L'h, 14/07/2019 - 15:31

Lo mismo te digo de los Mossos o de los bomberos

#13.4 Neferu, Barcelona, 14/07/2019 - 22:20

Jordi. Yo no tengo nada en contra de la labor de los mossos ni de los bomberos. Sí es cierto de no apruebo su grado de politización pero en cuanto a su labor, nada que objetar. Tú sí estás en contra de la GC y no me digas que porque pegan porque ¡anda que los mossos , también pegan con maestría!! El odio no te deja ser objetivo.