Publicitat
Comunicació · 15 de Setembre de 2020. 17:54h.

TV3 veta un documental sobre el federalisme

Federalistes d'Esquerres denuncia que la cadena fa dos anys i mig que el té al calaix

TV3 veta un documental sobre el federalisme

Torra a l'emissió que va fer TV3 de la Diada

TV3 fa dos anys i mig que es nega a emetre un documental sobre el federalisme, segons Federalistes d'Esquerres. Per aquest motiu, l'entitat ha presentat una queixa al Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) reclamant a l'organisme regulador que obligui TV3 a emetre el documental sobre federalisme titulat 'Federal', després de 30 mesos sense rebre resposta.

"La CCMA va rebre aquest documental fa 30 mesos, el març de 2018 i des d'aleshores no ha donat cap explicació als seus promotors del perquè no l'ha emès" han denunciat des de l'entitat, que han reclamat a la CCMA que imposi l'emissió del documental.

El president de Federalistes d'Esquerres, Joan Botella, ha denunciat aquest fet i ha demanat que el CAC dicti una resolució "fent obligatòria l'emissió del documental 'Federal', per part de TV3, en condicions comparables a l'emissió d'altres documentals de contingut social i polític". La queixa es va enviar al CAC el passat 28 de juliol i l'han presentat aquest dimarts en una roda de premsa al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Botella considera que la no emissió de 'Federal' contravé l'acord 27/2018 del CAC que instava TV3 a "oferir els diferents posicionaments de la societat catalana". El president de Federalistes d'Esquerres afirma que la negativa de la CCMA a emetre'l "impedeix que el conjunt de les obres documentals incloses a la programació de TV3 responguin a més d'un punt de vista i ofereixin els diferents posicionaments de la societat catalana".

Fonts oficials de TV3 han assegurat, en canvi, que l'emissió del documental 'Federal' sí que està prevista. "El documental sí que està previst que s'emeti a Televisió de Catalunya" han indicat a e-notícies.

'Federal' és una producció de Minimal Films, va ser dirigit per Albert Solé i analitza la història, el present i el futur de la proposta federalista per organitzar les societats. Hi intervenen pensadors i líders polítics com Owen Jones, Daniel Cohn-Bendit, Romano Prodi, Emma Bonino, Victòria Camps, Josep Lluís Carod Rovira, José Manuel García-Margallo, Javier Solana, Paolo Vacca, Daniel Innenarity o Juan Carlos Monedero.

 

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 DEMOCRACIA I PLURALISME CAT, Barcelona, 16/09/2020 - 09:05

Res de nou JA ESTEM ACOSTUMATS

La PROPAGANDA I DOCTRINBA indepe
NO ADMET res que no sigui de la seva corda

Per lo tan i una vegada mes A PASSAR PER EL TUBO "democratic" indepe

#5 A.Bcn, Barcelona, 15/09/2020 - 22:12

Si los que aparecen contandonos sus mierdas en el documental son sujetos de la talla de Owen Jones, Daniel Cohn-Bendit, Victòria Camps, Josep Lluís Carod Rovira, José Manuel García-Margallo, Javier Solana, Paolo Vacca, Daniel Innenarity o Juan Carlos Monedero está claro que el mejor lugar para emitirlo es el cubo de la basura.

#4 Vigatano, Vic, 15/09/2020 - 22:07

Pura damocracia

#3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 15/09/2020 - 20:59

¿Censura a TV3%?¿Censura del independentisme? I ara????? No m'ho puc ni creure. Deu ser cosa del CNI això també.

#2 Albert, BCN, 15/09/2020 - 20:07

Ens volen aixafar... els nostres drets... lo llevan crudo estos indepes