Publicitat
Comunicació · 26 de Novembre de 2021. 13:34h.

TV3 vincula la pèrdua d'audiència al "cansament polític"

Vicent Sanchis: "Baixa cada vegada que entrevistem un polític"

TV3 vincula la pèrdua d'audiència al "cansament polític"

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha vinculat la pèrdua d'audiència a TV3 al "cansament polític", però ha dit que "no hi ha risc de perdre el lideratge". "Comprovem que el consum polític ha baixat moltíssim" perquè "cada vegada que hi ha una tertúlia sobre política baixa l'audiència, cada vegada que entrevistem un polític baixa l'audiència".Sanchis ha reconegut en la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que "hi ha hagut una "caiguda del 20% del consum televisiu del 20% que afecta a totes les cadenes" i sobre TV3 ha afegit que la caiguda "és bastant més". El màxim responsable de TV3 ho ha atribuït a "un canvi de tendència social" com pot ser "sortir més, consumir més, etc".

Finalment, Vicent Sanchis espera que els productes audiovisuals de l'any vinent tinguin "un impacte positiu en la graella" i que "nosaltres defensarem aquest lideratge del 2021 el 2022".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#24 Juan Ricart, Barcelona, 27/11/2021 - 18:47

Si baja la audiencia cada vez que entrevista el NODO TV3% un político separatista, lo raro es que todavía les queden espectadores.

#22 Schluss, Girona, 27/11/2021 - 13:54

S'han carregat TV3, un model de TV al seu moment, l'han convertit en un portaveu de l'astracanada i de l'adoctrinament polític del sistema garrofer i tercermundista. Res més. No cal que cerquin excuses, sols serveix per omplir les butxaques d'els aprofitats.

#21 JOSEP PAGES AVI DE CARDEDEU, CAL UN NOU DIRECTOR A TV-3 , 27/11/2021 - 09:38

Que no busque Escusas Vicent Sanchis ,la Perdua de Audiencia de una Televició sigui la que sigui ,la Culpa el culpable primer es el seu Director .Per no fe be les coses no fer bons programes de interes TV-3 Qui manda qui fa la programacio de TV-3 Es son els culpables .Per lo tan VICENT SANCHIS Tindria que DIMITIR Fa perdre audiencia el

#20 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 27/11/2021 - 08:26

zona de Burgos, como que ahora con la lección de la pandemia, de entorno cambiante difícil de predecir, pues ya no.

#19 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 27/11/2021 - 08:25

desfermada al desencís ordenat.
El miedo entre otras cosas es libre, y hay gente que tiene miedo al futuro económico. Al futuro social. Al futuro político.
Y si pierdes el empleo igual consigues otro en peores condiciones, por más que hilvanando los c.v. para adecuarlos a las ofertas de empleo.
Eso de agarrar un finde e ir a comer cordero a la