Publicitat
Comunicació · 14 de Maig de 2009. 13:19h.

TVE acomiada el cap d'esports

Per censurar l'himne espanyol

TVE acomiada el cap d'esports

Julián Reyes, a la dreta de Santi Nolla, director de Mundo Deportivo. (Foto: TVE)

La direcció de Televisió Espanyola ha decidit la destitució del cap d'esports, Julián Reyes, perquè no va emetre en directe la interpretació de l'himne espanyol. Segons TVE, se li atribueix "un error gravíssim" per aquest fet. Durant la transmissió de la final de Copa, i en el moment que sonava l'himne i la xiulada per part dels seguidors, TVE va connectar amb Bilbao i Barcelona. Al descans del partit, TVE va recuperar l'himne i es va disculpar per no haver-ho fet abans tot dient que havia estat "un error humà".

Veure comunicat de TVE

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 sulfuro sulfuro, Barcelona, 14/05/2009 - 23:56

El Dir. de TVE hace como Saura. Culpa a un chivo expiatorio al que seguramente dará un puesto mejor pagado y se queda tan fresco.
Lo del corte dificilmente fué un error pero el maquillaje de sonido posterior fué obra premeditado que exige una dimisión

#5 Fermin Frapat, Hostalets de Balenyà, 14/05/2009 - 16:50

Si això es confirma, cal reconèixer que han actuat en conseqüència i proporcionalitat amb els fets denuciats. Per una vegada, res a dir. No es pot demanar més.

#4 Andreu, Barcelona, 14/05/2009 - 15:28

El senyor de la ma al cor estava preparat. Els que hi eren al costat no el coneixíen i a la segona part va desaparèixer. El càmara tenia instruccions de filmar exàctament en aquell lloc.

#3 pere, bcn, 14/05/2009 - 15:06

Compte!!! no el fan fora per l'acte de censura, perquè no se sentin els xiulets, sinó perquè no van posar l'himne espanyol.
I es que aquests espanyols fins i tot quan volen fer veure que no son nacionalistes ho són per partida doble.

#2 Pep, Barcelona, 14/05/2009 - 14:08

No m'ho empasso. És impossible que fos un error, i és inversemblant que fos decisió d'una sola persona de rang inferior. Hi va haver molta més gent al darrere. Ara TVE fa veure que és transparent, quan no té un pam de net ni mai en tindrà.