Publicitat
Comunicació · 15 d'Abril de 2015. 14:21h.

TVE-Catalunya omet els talls de veu de Francisco Marco

CCOO afirma que el director a Sant Cugat "li deu el lloc" a Camacho

TVE-Catalunya omet els talls de veu de Francisco Marco

Marco, durant la seva compareixença

Els informatius de TVE-Catalunya no van emetre els talls de veu del director de Método 3, Francisco Marco, durant la seva compareixença al Parlament dilluns passat. CCOO en un comunicat, retreuen aquest fet el director a Sant Cugat, Eladio Jareño, a qui acusen de ser "l'escut del PP".

"Per L'Informatiu de les dues (fet a Sant Cugat per La 1) havia previst, per il·lustrar la connexió des del Parlament, uns vídeos de la intervenció de Francisco Marco. Quan quedaven només cinc minuts per començar el programa, Eladio Jareño, ha prohibit que s'emetessin aquests talls de veu", afirmen.

"No volia que el director de Método 3 sortís dient que la persona que va encarregar la gravació de la Camarga va ser algú de l'entorn proper d'Alicia Sánchez-Camacho. La mateixa prohibició ha arribat també el Telenotícies estatal de les 15h", afegeixen.
 
Des de CCOO "entenem que Jareño, que prové de l'entorn més proper a la presidenta del Partit Popular de Catalunya i al que li deu el seu actual lloc de director, tingui reticències al fet que els ciutadans coneguin tota la veritat del cas de la Camarga. Jareño, però, ignora que la majoria de mitjans de comunicació ha cobert àmpliament la compareixença del director de Mètode 3, l'únic que ha aconseguit Jareño amb la seva menyspreable actuació ha estat embrutar, encara més, el nom de la nostra empresa".
 
"D'altra banda cal destacar que la cadena de comandament del nostre centre ha funcionat a la perfecció. Ningú amb alguna responsabilitat s'ha oposat al dictat de Jareño. Tampoc ha dimitit ningú, gest que hagués demostrat l'oposició a aquestes pràctiques contràries al nostre estatut de redacció", lamenten.
 
"Els professionals de TVE Sant Cugat han fet bé la seva feina, els polítics, directius i responsables de l'edició de l'Informatiu ho han tirat per terra. Per les seves formes, les seves maneres i les seves accions seran assenyalats i recordats. Només comptaran amb el menyspreu dels ciutadans perquè s'hauran sentit enganyats i manipulats", conclouen.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Cesc, Sant Cugat del Vallès, 16/04/2015 - 13:08

Però, ¿per què els periodistes d'informatius de TVE-Sant Cugat no es queixen de tanta manipulació?... No veig mai cap tuït ni comentari a les xarxes queixant-se de res. O és que ja els hi està bé?... On és la seva dignitat professional!!!

#2 Koin, BCN, 16/04/2015 - 03:32

Pura mafia españistan.

#1 narcisa, independència i independènPPSOEciu, 15/04/2015 - 16:55

tot el que tu vulguis, però mentre nosaltres parlem de les enllitades Camachas amb el Seràgossa, i de les dels Ferruchonis amb les Vickis de la Victória, la Sempre Molto Onorevole Famiglia Pujol continúa transportant (les nostres) motxilles amunt i avall per una vintena de paradisos fiscals.