Comunicació · 17 de Juny de 2009. 20:59h.

TVE cedirà imatges a les televisions de la Diputació

Acord per a l'intercanvi de continguts històrics i d'actualitat

TVE cedirà imatges a les televisions de la Diputació

Pons, Melillas, Abbad i Fogué, a l'acte de signatura de l'acord

El director de TVE, Javier Pons, i el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, han signat un conveni d'intercanvi de continguts audiovisuals amb la Xarxa Audiovisual Local (XAL). Es tracta d'un conveni de col·laboració mútua per intercanviar continguts històrics i d'actualitat.

Pons ha destacat que TVE “cedirà imatges de l'arxiu de la cadena que tenen un gran valor històric". Pons també ha recordat l'aniversari de TVE Catalunya en dir que el conveni signat a Prado de Rey demostra que "aquesta corporació és una casa oberta que obre la seva experiència, com ara la de 50 anys de TVE Catalunya". Ha afegit que l'acord uneix aquesta experiència de TVE "amb la de proximitat de les televisions locals".

Per la seva part, Fogue ha destacat la “gran aportació de las més de cinquanta televisions locals agrupades a la Xarxa, tant de continguts històrics com d'actualitat”. Per a Fogué, el conveni "permet optimitzar els recursos públics" i "és un exercici de racionalitat" en unir esforços entre una televisió generalista i les televisions de proximitat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat