Publicitat
Comunicació · 4 d'Agost de 2012. 12:49h.

TVE cessa Ana Pastor

La periodista s'havia 'enganxat' amb dirigents del PP

TVE cessa Ana Pastor

Pastor, durant una entrevista amb Esperanza Aguirre

TVE ha decidit cessar Ana Pastor com a conductora de Los desayunos de TVE. Així, s'ha confirmat el que s'esperava des de l'arribada del PP al Govern. I és que diversos dirigents del partit s'havien 'enganxat' amb la periodista durant entrevistes al seu programa, com Esperanza Aguirre.

Fins i tot abans de l'arribada al poder dels populars el portaveu del PP a la comissió de control de RTVE assegurava, en un article al seu bloc, que "Los desayunos de TVE existien molt abans que Ana Pastor".

La periodista ha confirmat mitjançant el seu Twitter la notícia: "He estat cessada de #losdesayunosdetve. Molt orgullosa de la feina de tot l'equip. És un dia trist però avui més que mai segueixo creient en el periodisme". Julio Somoano, nou director d'informatius de la cadena, va ser l'encarregat de trucar Pastor la nit d'aquest divendres per a comunicar-li la notícia.

TVE, mitjançant un comunicat, ha assegurat que Pastor "ha declinat l'oferiment que li ha fet el director dels Serveis Informatius de TVE, Julio Somoano, per dirigir i presentar un programa d'entrevistes al 'late night' de la televisió pública". "Ana Pastor finalitza així la seva brillant etapa a TVE, on va arribar per presentar el programa 59 segundos i posteriorment el matinal Los desayunos de TVE", s'afegeix

24 Comentaris

Publicitat
#16 Antonio Jimenez , Barcelona , 08/08/2012 - 00:54

Lo extraño es como an tardado tanto Que verguenza no hay nada peor ..no se puede ser mas retorcido ..

#15 Frank, Berga, 06/08/2012 - 13:04

Lo increible de este pais es que cuando gana la Izquierda todos los periodistas son afines a la derecha y cuando gana la derecha los periodistas que estan eran unos señores del todo imparciales, venga ya, la sra Pastor puede tener sus ideas y los nuevos jefes pueden pensar que otro lo hara mejor.

#14 Ramon de les olives, Barcelona, 05/08/2012 - 20:09

Si em paguen 200.000 euros / any com a aquesta també seria esquerrana.

#13 Santi Capellera i Rabassó, periodista, Barcelona, 05/08/2012 - 03:47

El que em sembla rar és com a aquesta noia el PP no la va cessar el primer dia. Sabent a fons com és el partit neofranquista, i coneguent les idees roges de la Pastor, la cosa estava cantada. A mi també em van fotre fora d'IB3, aquests fatxes, per rebatre els insults d'un diputat popular per antena.

#13.1 Pimpollo, Vic, 05/08/2012 - 16:11

Roja? jijiji Anita tiene de roja lo mismo que tú, xaval. Y de periodista.... lo mismo tambien!

#12 Javier, BCN, 04/08/2012 - 22:23

Esta chica de imparcial no tiene nada, hermana de Mercedes Pastor jefa de comunicación de Barreda expresidente socialista en Castilla la Mancha, casada con un director de la sexta... no me da penilla ninguna