Publicitat
Comunicació · 7 de Gener de 2013. 09:11h.

TVE il·lustra la notícia del Premi Nadal amb una imatge de Rafa Nadal

Els espectadors han detectat l'error del Telediario i n'han fet mofa a Twitter

TVE il·lustra la notícia del Premi Nadal amb una imatge de Rafa Nadal

Imatge de Rafa Nadal, de fons al donar pas a la informació referent al premi Nadal

La presentadora del Telediario de TVE, Raquel Martínez, ha donat pas al lliurament del Premi Nadal amb una imatge de fons del tennista Rafa Nadal. Raquel Martínez ha connectat amb l'Hotel Palace de Barcelona explicant el context dels premis amb una imatge a la pantalla del fons del tennista manacorí.

En realitat, la periodista no era conscient de l'error de producció. Qui sí que ho ha detectat són els espectadors, que de seguida ho han escampat per Twitter i n'han fet mofa. Alguns han comentat que "ja han preparat un paquet de tabac per al dia del Nobel" o que "això diu molt de com es tracta la cultura en aquest país", entre d'altres.

Els premis literaris Josep Pla de prosa en català i Nadal de novel·la en castellà s'han lliurat aquest diumenge a la nit a l'hotel Palace de Barcelona. El periodista Genís Sinca ha guanyat el primer i Sergio Vila-Sanjuán se n'ha endut el segon.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 Humorcillet, Jesús-Tortosa, 09/01/2013 - 00:27

Y pronte la presentació dels Premis Nobel serà així:
http://humorcillet.blogspot.com.es/2013/01/premios-nadal-tv1.html

#15 Cigronet, SFG, 08/01/2013 - 11:20

Això és la cultura de l'Espanyistan. Un país governants del qual només viu enganyant i anestesiant la gent amb esports i més esports. És clar, no interessa que siguin massa llestos, altrament no els votarien, el què és igual a: Ser intel·ligent i del PP o del PSOE, no pot ser.

#14 Montse, Badalona, Badalona, 07/01/2013 - 23:01

Què no sabeu que viuen en una altra galàxia?

#13 xavi, barcelona, 07/01/2013 - 19:56

Ha ha ha ha. Apa nois, passeu corrides de toros que d'aixó en sabeu més

#12 A favor de l'Hotel Ritz, no el "Palace", Cat, 07/01/2013 - 17:59

El Ritz és tota una institució mundial i aqui, per absurdes disputes individuals mesquines, l'hem passat a dir "Palace". Aquesta mena de coses solen passar molt a Catalunya però poc a la resta del món. L'individualisme, la mesquinesa i l'enveja fan molt de mal a casa nostra.