Publicitat
Comunicació · 15 de Maig de 2010. 16:23h.

TVE inclou Aznar en una llista de "tirans"

La televisió demana disculpes al PP i obre expedient informatiu

TVE inclou Aznar en una llista de "tirans"

Imatge de La 2 Noticias

TVE ha hagut de demanar disculpes al PP després que La 2 noticias inclogués l'expresident del govern, José María Aznar, en una llista de "tirans". La direcció de la cadena ha obert expedient informatiu als responsables de l'edició de la informació.

En l'edició de La 2 Notícies del passat dimarts, Mara Torres va mostrar un vídeo que sobre "Els governants menys desitjats" que una filial d'Amnistia Internacional ha inclòs en una xarxa social. En la mateixa apareix Mahmud Ahmadinejad, Kim Jong-il, Robert Mugabe i el xinès Hu Jintao.

Just quan la notícia es va acomiadar, va aparèixer un plànol d'una pàgina dedicada a l'últim expresident de l'Executiu titulada: "José María Aznar, orgullós dels seus crims de guerra a l'Iraq".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Terraxa, Terrassa, 17/05/2010 - 17:05

Efectivament, a la llista on li correspon anar és a la de genocides, per haver donat -i continuar donant- suport a la invasió d'Irak = 500.000 civils morts, milers de desplaçats, apujada del petroli,....

#3 es lo que tenemos, b, 16/05/2010 - 06:21

De alguna manera hay que apartar la atención del recorte salarios, paralsis pensiones y que el país esta con la patar quebrada gracias al Partido socialistos obreros de España.

#2 Ufrasico, Villena, 15/05/2010 - 19:10

Debe de ser la puta consigna zapaterina volchevique, pues, dada su mediocridad intelectual y su sectarismo compulsivo, la únicas paridas intelectuales que se les ocurre son dignas de Göebels.

#1 Josep, Catalunya, 15/05/2010 - 16:39

Sempre s'ha alegrat de la guerra a Iraq i mai no s'ha penedit ni ha demanat perdo per enganyar tothom dient que hi havia armes de destruccio massiva.Te les mans tacades de sang.No es aixo un tira? Ja n'hi ha prou d'histories sobre assassins bons i dol