Publicitat
Comunicació · 11 de Desembre de 2009. 09:07h.

TVE sí que tracta les consultes sobiranistes

'59 segons' analitzarà els resultats dels referèndums del cap de setmana

TVE sí que tracta les consultes sobiranistes

'59 segons' analitzarà les consultes

Les consultes sobiranistes convocades a 161 municipis de Catalunya el diumenge 13 de desembre seran objecte de debat a l'espai 59 segons de dimarts vinent. Els analistes del programa repassaran el desenvolupament de la jornada, el seu resultat i les valoracions que en facin els impulsors de la iniciativa, el govern i les diferents forces polítiques.

En una altre apartat, la presentadora Cristina Puig entrevistarà el secretari general d’Esquerra Republicana de Catalunya i portaveu de la formació al Congrés de Diputats, Joan Ridao. Amb ell abordarem diversos aspectes de l’actualitat, com ara el suport final dels republicans als Pressupostos Generals de l’Estat, la proposta conjunta per reformar l’impost de successions, la sentència de l’Estatut i el futur del tripartit, entre altres qüestions. I, naturalment, també de les consultes sobre la independència, a les quals el seu partit dóna suport.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Guifré, Tiana, 11/12/2009 - 16:47

Tomppa, no siguis ingenu. Per això precisament els conviden: perquè no tenen res positiu a dir. La qüestió és desacreditar l'independentisme. Ells mitjans, a les ordres del règim, censuren a sac. Falta que la gent se n'adoni i es rebel·li.

#6 Lluis, bcn, 11/12/2009 - 16:41

Aquests debats es deurien haber fet abans del 13-D. Fer-ho despres de els consultes es nomes per quedar be.

#5 Francesc, Barcelona, 11/12/2009 - 12:41

Cal exigir que ho faci TV3!

#4 Gus, Ivars, 11/12/2009 - 12:21

TVE en parlarà, i fent-ho matarà dos pardals d'un tret: d'una banda quedaran com a senyors demòcrates pel fet de parlar-ne, i de l'altra aprofitaran per llançar merda a l'independentisme. De manipular i rentar el cervell a la gent en saben un niu.

#3 Enric, Tremp, 11/12/2009 - 12:18

Intel·ligent tàctica, la de TVE. Mostrar-se hipòcritament com a demòcrates parlant de les consultes. Mentrestant, TV3, que també és la seva, calla com un mort i, si en parla perquè no té més remei que fer-ho, és negativament de manera sibilina.