Publicitat
Comunicació · 15 de Juliol de 2009. 17:24h.

Últim 'Polònia' de la temporada

El programa se'n va amb un 22% d'audiència

Últim 'Polònia' de la temporada

Imatge del Polònia

Aquest dijous, a les 21.45, TV3 presenta l’últim capítol de la temporada de “Polònia” amb un resum de 45 minuts que recull els millors moments d’aquesta etapa. El programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler se'n va de vacances amb una mitjana de quota de pantalla d’un 22,1%.

En el darrer programa, Soler i el president Montilla (Sergi Mas) parlaran sobre el nou acord de finançament i també donaran pas als millors gags de la temporada. El repàs inclou l'estrena de “Vicky Cristina Barcelona”; notícies d'àmbit internacional com  l'elecció de Barack Obama o les eleccions europees; i tensions polítiques dels partits, com la guerra d'espionatge dins del PP, el crit “mori el Borbó” de Joan Tardà, la dimissió del ministre de justícia Mariano Fernández Bermejo o la càrrega dels mossos contra els estudiants anti-Bolonya.

D'altra banda, la paròdia de Tomàs Molina (David Olivares) o altres personatges creats recentment com el lehendakari Patxi López (Carlos Latre) o Miquel Calzada “Mikimoto” (Queco Novell) també apareixen en el darrer programa de Polònia. Les audiències del programa el situen gairebé cada setmana en el primer lloc dels més vistos del dia. La mitjana de la temporada ha estat de 682.000 espectadors, i la quota, del 22,1%.

El més vist va ser l’emès el dia 28 de maig, que va ser seguit per 905.000 espectadors i va obtenir una quota del 28,3%.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat