Publicitat
Comunicació · 6 d'Agost de 2017. 17:56h.

Un alt càrrec de la Generalitat troba "fastigós" un article d'El Periódico

El director de l'Escola d'Administració Pública, Agustí Colomines, afirma que Joaquim Coll "mataria per Espanya"

Un alt càrrec de la Generalitat troba "fastigós" un article d'El Periódico

Agustí Colomines, en una foto d'arxiu

El director de l'Escola d'Administració Pública i exdirector de la Catdem, Agustí Colomines, troba "fastigós" l'article que l'historiador i exdirigent de Societat Civil Catalana, Joaquim Coll, ha publicat aquest diumenge a El Periódico.

"Avui Joaquim Coll escriu un fastigós article a El Periódico. Amenaça i fa de portaveu dels radicals unionistes. Mataria per Espanya", ha opinat al seu compte de Twitter on ha publicat una captura d'imatge de l'article amb el títol "Atengui's a les conseqüències".

Coll ha compartit una captura d'imatge del tuit de Colomines i ha exposat: "'Fastigós', 'amenaça', 'mataria'... un Agustí Colomines cada cop més delirant, ensenyant la poteta d'allò que seria capaç de justificar".

L'historiador destaca en l'article que "el que sorprèn vist des de fora és l'extrema prudència de l'Estat per no passar-se un pèl de la ratlla quan en altres països igualment democràtics tots aquests polítics -en referència a Mas, Homs, Ortega i Rigau i als polítics investigats pel referèndum que vol celebrar el Govern- ja estarien inhabilitats i alguns fins i tot a la presó".

L'exvicepresident primer de Societat Civil Catalana adverteix que "l'hora del final s'aproxima" i apunta que "el pròxim dia 16 Forcadell acceptarà tramitar la llei del referèndum. El TC suspendrà, a instàncies del Govern espanyol, aquesta iniciativa". Finalment, diu que "si llavors segueixen endavant fins al final, Puigdemont i Junqueras seran els màxims responsables del descarrilament". "Atengui's a les conseqüències", conclou.

32 Comentaris

Publicitat
#30 és cert, c, 07/08/2017 - 13:18

Quin personatge més trist aquest Joaquim Coll, venent les mateixes obsessions que el PP o C's. La suposada careta catalanista del PSC ha quedat reduïda a res

#30.1 Pepon, Bcn, 07/08/2017 - 16:09

Es el catalanismo el que está quedando a la altura del betún; nacionalismo rancio, supremacista y egoísta.

#29 fígaro, Barna, 07/08/2017 - 11:46

Agustí, me das pena. Tus conocimientos de historia son de nivel de la ESO; pero esto no es lo peor; lo peor es cómo tergiversas la realidad histórica. Con el tiempo pasarás a la historia de manipuladores y de aquellos que por vivir de la mamandurria eran capaces de alterar la Historia

#28 Papa Louis, Outcast, 07/08/2017 - 10:00

Aquest individu pot exercir la seva llibertat d'expressió, un dret que li otorga la Constitució. Però com a director d'un ens públic dóna un exemple espantós,deixant veure un sectarisme impropi del que ha de ser un càrrec públic. Hauria de dimitir: llavors, podrà dir el que vulgui i mostrar la seva intolerància davant les opinions que no li

#27 modium, Moià, 07/08/2017 - 08:29

Tantes crítiques que hi ha hagut, hi ha i hi haurà de part d´españols contra articles sobiranistes que e-noticies no en fa ni cas, i ves per on ara aquí surt una crícica dún article fastigós però és clar d´un sobiranista.

#27.1 Funcional, bcn, 07/08/2017 - 11:41

De un soberanista?, acaso los soberanistas teneis patente de corso?, este tipo es un totalitario igual que tu que lo justificas, y como ambos sois soberanistas, se puede afirmar sin riesgo alguno de error que el soberanismo es un movimiento totalitario. y peligroso, muy peligroso, para la salud de la ciudadania.

#26 Cat Show, Bcn, 07/08/2017 - 00:40

Los hermanos Colomines-Companys, los pajaros mas sectarios y xenofobos de Catadisney que ya es decir.
Toda la vida chupando dinero publico sin control. Pocavergonyes .