Publicitat
Comunicació · 16 de Juny de 2020. 12:10h.

Un altre heroi caigut

Oriol Mitjà, de “sex-symbol a empestat”, segons Bernat Dedéu

El filòsof Bernat Dedéu ha retret a l'infectòleg a la Fundació de Lluita contra la Sida i l'Hospital Germans Trias i Pujol, Oriol Mitjà, la "modèstia" que ha mostrat durant l'entrevista que ha concedit aquest dimarts a El món a RAC1 i també ha criticat que el discurs del doctor és molt semblant al de la "gent que es vol dedicar a la política".

Dedéu, que ha intervingut a la part final de l'entrevista com a tertulià del programa, ha recordat algunes frases que el doctor ha pronunciat durant l'entrevista com "no sóc un tio especialment llest" o "no em considero un expert en la dinàmica de transmissió de les malalties", i ha dit que "m'ha sorprès que en l'entrevista ha fet una cosa molt catalana que jo anomeno 'operació modèstia'".

També li ha exposat que "vostè ha dit que no estava interessat en la picabaralla política, però ha dit moltes coses que s'assemblen molt a la gent que es vol dedicar a la política com que vostè va acceptar un càrrec independent i no remunerat, que no vol entrar en lluites polítiques..."

El filòsof ha remarcat que "hem sentit molta gent que ha dit això i després ha acabat de conseller" i li ha preguntat si "es vol dedicar a la política". Oriol Mitjà ha afirmat que "no em vull dedicar a la política i si m'hi hagués volgut dedicar, ja hauria tingut l'oportunitat de fer-ho". "No tinc cap ambició, jo on seria més feliç és passejant el meu gos per Arenys de Munt i no m'importarà res el dia que ningú se'n recordi de mi", ha afegit.

Bernat Dedéu també li ha expressat la seva "solidaritat personal" perquè, segons ell, Oriol Mitjà "ha viscut un fenomen típicament català a partir del qual es passa de ser un Déu o un sex symbol a un empestat que ha de guardar silenci". "Això és una cosa molt pròpia de la tribu i, per tant, li envio una abraçada", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Destonyer2.0, Barcelona, Tabarnia, España, 16/06/2020 - 18:07

Este tipo, el Oriol, es un "Trapero'.'..je...je. por favor separatas intentad no entender el chiste o vuestras limitadas mentes podrían colapsar!!!

#8 Coque, El centro de Tabarnia, 16/06/2020 - 17:46

Otro juguete que deja roto el procés

#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 16/06/2020 - 16:13

https://www.youtube.com/watch?v=0PFZhDkTyCc&list=RD9obV__MFMaY&index=21


Aupa Atletiiiiiiii !!

#6 Lolo, Barna, 16/06/2020 - 15:44

Y donde carajo anda Graupera? Nada que decir en este asunto? A lo mejor el pruses tambien se lo ha llevado a el por delante!

#5 Lobisome, BCN, 16/06/2020 - 15:40

Entre la Cataluña del postureo y el Institut de Nova Història y la del curro en turno doble y las horas extras para sacar adelante a la familia, comprarse un pisito y un utilitario y hacer posible que los hijos vayan a la Universidad, con la que soñaron (y forjaron) los padres de más de uno que lee esto... ¿con cuál queremos quedarnos?

#5.1 El Pirulí de La Habana, Els Quinze, El Guinardó, 16/06/2020 - 18:10

#5


¡Cuánta razón tiene!


#5.2 Lobisome, BCN, 16/06/2020 - 19:27

Como no me cabía, no lo he dicho antes, pero lo de hacer posible una educación superior (que ellos nunca tuvieron) a los hijos era, con mucho, lo más importante de todo para aquella gente humilde y silenciosa que ahora está muriendo con una dignidad heróica, sin quejarse, en las residencias de toda Cataluña. Para ellos mi emocionado homenaje.