Publicitat
Comunicació · 12 de Novembre de 2020. 10:40h.

Un altre programa per a Oriol Soler

TV3 estrena un concurs de monuments per 400.000 euros

Un altre programa per a Oriol Soler

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha comprat per 400.488 euros una sèrie de vuit capítols de 45 minuts de durada que realitzarà Sàpiens, l’empresa d’Oriol Soler, segons informa El Triangle. Es tracta del programa Batalla monumental, que està previst que s’estreni el primer trimestre de l’any vinent i que "triarà el monument favorit dels catalans", segons explica TV3.

Soler va ser recentment detingut en el marc de l’operació Volov que investiga presumpte tràfic d’influències, blanqueig de diners i finançament irregular de les despeses fetes a l’estranger pels polítics independentistes que van fugir de Catalunya després de proclamar la declaració unilateral d’independència.

La CCMA explicava que “el popular comunicador Roger de Gràcia, que actualment dirigeix i presenta Estat de Gràcia a Catalunya Ràdio, serà el mestre de cerimònies d'aquesta batalla singular, en què es presentaran dos monuments i se'ls posarà cara a cara. Aquí entraran en joc Candela Figueras i Ivan Medina, els reporters que viatjaran en paral·lel a cada localització: cadascun haurà de buscar les millors armes i històries per fer, del seu monument, el guanyador de cada programa, mitjançant els vots dels espectadors”.

Aquest anunci coincideix amb la polèmica que ha afectat el sector de la producció de documentals en difondre’s la notícia que Tatxo Benet, directiu de Mediapro, intentava vendre vuit documentals sobre el procés independentista a TV3 per un valor de 800.000 euros. La CCMA ha pagat la meitat d’aquesta quantitat a Sàpiens, segons consta a la seva web de l’Espai del proveïdor i client, en un contracte per vuit mesos datat el 29 de juliol.

Precisament, Batabat, la productora audiovisual vinculada a Sàpiens que està realitzant Batalla monumental, forma part de l’associació Pro-Docs, que agrupa una quarantena d’empreses del sector i que s'ha queixat de la voluntat de Mediapro de colar per 800.000 euros a TV3 els seus vuit documentals del procés utilitzant influències polítiques.

Batalla monumental és un dels 34 projectes finançats amb els sis milions que el Departament de Cultura de la Generalitat va transferir el passat mes de juny a TV3 pel “foment d’obres audiovisuals i cinematogràfiques catalanes de nova creació”.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 gurguri, Barcelona , 12/11/2020 - 15:07

Las productoras que se han enroquecido en TV3, lo siguen haciendo , solo hay que ver el fervor iNDEPENDENTISTA de TONY SOLER; ROURES, este ORIOL SOLÉ etc.Además TV3 esconde todas las informaciones sobre estas corruptelas.

#12 Soloesmiopinion, Tabarnia, 12/11/2020 - 14:37

Un concurso de monumentos y "tan solo" a 50.000 euritos por entrega!!!suena superatractivo!! No pienso perderme ni uno!!!

#11 Sergi Sergio, Barcelona, 12/11/2020 - 13:51

Ole, ole y ole, como se van llenando los bolsillos todos estos del proces, al final se ha comprobado que efectivamente todo esto era un modus vivendi, una manera de forrarse a base de saquear el erario publico, madre mia que saqueo.

#11.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 12/11/2020 - 14:40

Yo creo que con la crisis hay que volver a las caixes de solidaritat, para que estos pobrecitos no tengan que ver reducido su alto tren de vida de forma injusta, total porque a unos cuantos botiflers les haya dado por enfermar per aixafar Catalunya.

#10 Onofre de Dip, Barcelona, 12/11/2020 - 13:47

Es una verdad irrebatible que el hombre merece una pequeña reparación después del sufrimiento moral que debió causarle la detención del otro día. Eso de tener que estar deponiendo ante la autoridad española, y en castellano, durante horas ha debido trastornarle no poco.

#9 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 12/11/2020 - 13:44

Mentre la majoria del personal va fent mans i mànigues per poder sobreviure en aquesta jungla, hi un grup selecte d'amants de la terra que volen seguir amb la festa d'aquí a la eternitat. Lo que en latinajo se dise "ad eternum". I a tot drap.