Publicitat
Comunicació · 10 de Febrer de 2022. 20:24h.

Un amic de Puigdemont, nou president del CAC

El Parlament escull a Xevi Xirgo per ocupar el càrrec

Un amic de Puigdemont, nou president del CAC

El fins ara director d'El Punt-Avui, Xevi Xirgo, ha estat escollit, aquest dijous, pel Parlament com a nou president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), després de l'acord entre el Govern i el PSC.

Xirgo, que va començar a la JSC a les comarques de Girona, és amic personal de Puigdemont. Va escriure a més els dos volums de "M'explico" ("De la investidura a l'exili" i "La lluita a l'exili"). L'expresident el va fer servir per donar la seva versió dels fets des de la seva marxa el 2017.

xirgo.jpg

L'exdirector d'El Punt-Avui substituirà en el càrrec al fins ara president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher. Loppacher portava amb el mandat caducat des del 9 de juliol del 2018.

Abans que l'empresa editora d'El Punt assumís el control de l'Avui -i Xirgo fes el salt a la direcció del nou diari-, va dirigir el suplement Presència. El Punt-Avui ha donat un suport absolut al procés. Fins i tot amb un llaç groc a la portada.

A més, aquest dijous, el Parlament també ha designat durant el ple a Rosa Maria Molló, Miquel Miralles, Laura Pinyol i Enric Casas com a membres del Consell de l'Audiovisual de Catalunya.

 

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 11/02/2022 - 08:31

Con el nuevo cargo le sobrará tiempo para escribir el tercer libro y completar la trilogía: L' exili, entre platets de musclos i la migdiada.

#7 Graupera , Vielha , 11/02/2022 - 02:24

Tot molt normal.
Perquè és clar, aquí les pràctiques mafioses només són les de l'Estat

#6 Sergi , Bcn, 10/02/2022 - 21:52

Todos son monolingues de tractoria.

#5 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 10/02/2022 - 21:41

Aixo de substituir Dracula per Jack el Destripador es molt catala. Perdo per la meva torpeza natural, es l'Esbudellador.

Som i serem oi Pilar ?

#4 Masias , Mis posaderas , 10/02/2022 - 21:24

X X Sexi Virgo ?

Esto de Telpruses promete