Publicitat
Comunicació · 26 de Maig de 2019. 20:05h.

Un article a Vilaweb considera els no indepes “tropes d'ocupació”

Demana “fer de Catalunya un país inhòspit a l’invasor”

Un article a Vilaweb considera els no indepes “tropes d'ocupació”

Un article de Vilaweb, signat pel catedràtic Joan Ramon Resina, tracta els no independentistes de “tropes d'ocupació” i fa una crida a convertir Catalunya en un territori “inhòspit a l'invasor”. “Va essent hora, doncs, que els patriotes, si n’hi ha, gosin trencar l’encantament amb què els sotmet la propaganda i neguin la condició de catalans als qui no són sinó tropes d’ocupació”, afirma.

Joan Ramon Resina, cap del programa d'estudis ibèrics de la universitat d'Stanford, critica que hi hagi catalans que “es desfan per demostrar a l’ocupant que és a casa seva”. “L’única estratègia validada per la història de les ocupacions consisteix a fer el país inhòspit en lloc d’acollidor”, considera el catedràtic.

“El primer d’octubre fou una fita global. Però aquesta força s’enerva i es dissipa amb la passió per ser amic de tothom”, assenyala l'article, alhora que afegeix que “resistir exigeix fer de Catalunya un país inhòspit a l’invasor”.

L'article també critica que els diputats de JxCat Josep Rull i Jordi Turull saludessin amb dos petons a la dirigent de Ciutadans, Inés Arrimadas, al Congrés. “Aquells petons ofenen el decòrum de l’independentisme”, creu Ramon Resina.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#33 Neferu, Barcelona, 28/05/2019 - 13:28

Tercer intento. Ya ni tengo ganas de volver a escribir lo que decía. Sólo decirle a este catedrático razista y supremazista que NO soy independentista pero que tengo de "força d'ocupació" lo que él tienen de demócrata, o sea, NADA.

#32 Catañol, Girona, 28/05/2019 - 01:45

Creo que este sujeto tiene un grave problema de personalidad.
Llamar la atencion de esa forma es sintomatico de un serio problema de complejo de inferioridad.
Sus insultos y su argumentario supremacista no son dignos de un profesor de estudios ibéricos en esa prestigiosa universidad. A saber que enseñará.

#31 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 27/05/2019 - 20:48

Resina con este apellido catalan de toda ma vida, que se aplique el cuento.
Resina un cafre chiquilicuatre.

#28 sid, bcn, 27/05/2019 - 09:36

Podría detallar com ens vol fer la vida imposible?

#27 Maqui nonnavaja avelo si, Sant Boi Llobr., 27/05/2019 - 09:01

Y bla bla bla xerrameca de saldo. Mucho hablar pero él y sus seres queridos, si los tiene, invasores o no, están en Standford. Es como el M.H. ex-President Carles Puigdmont que huyó. Y el sabe como la cosa va de sexo, amor (según Oriol Junqueras i Vies), sin vivir del cuent caixa de resistència, dejando a familia en mala posición... es purairon