Publicitat
Comunicació · 24 de Març de 2020. 16:33h.

Un col·laborador de Catalunya Ràdio se'n riu dels morts de Madrid

Després que hagin d'utilitzar el Palau de Gel com a dipòsit de cadàvers

Un col·laborador de Catalunya Ràdio se'n riu dels morts de Madrid

El col·laborador de Catalunya Ràdio, Bru Esteve, s'ha rigut dels morts a Madrid a causa del coronavirus a través del seu compte de Twitter. "De Madrid al hielo" ha escrit quan ha compartit una notícia sobre que la capital de l'Estat espanyol farà servir el Palau de Gel com dipòsit de cadàvers.

bru.jpg

El guionista i col·laborador a Adolescentsicat, programa d'iCat i Catalunya Ràdio, ha esborrat després el tuit i ha al·legat que "era una broma", "una crítica sarcàstica i indignada a la gestió de la crisi per part del Govern espanyol". "Tinc germanes vivint a Madrid", ha afegit.

Esteve s'ha excusat amb "la gent de bona fe que s'ha sentit ferida" i també ha respost a "interpretacions interessades". El guionista considera "inacceptable que en lloc d'ordenar el confinament i aïllament total de les zones de més risc, com han fet tots els països amb una situació semblant i el Govern a Igualada, es dediquin a fer campanyes publicitàries de nacionalisme espanyol per lluitar contra un virus".

"És inacceptable -diu- que, no només no es confini Madrid sinó que es prohibeixi que els catalans puguem confinar-nos per tal de reduir la mobilitat i protegir-nos, que és el que fan tots els països sota criteri científic: estem parlant de la nostra salut!"

Finalment, exposa que "el Govern espanyol no deixa que els catalans puguem prendre mesures com Dinamarca o Portugal i exposa també a la seva pròpia gent treballadora, com hem vist amb les imatges del metro de Madrid absolutament ple de gent". "Precisament per això, PP i VOX han aplaudit Sánchez", conclou.

Publicitat
Publicitat

92 Comentaris

Publicitat
#77 Hasta cuando...., Manresa, 26/03/2020 - 13:49

Espero que el coronavirus lo derrotemos lo antes posible pero a los catalanes todavía nos quedará el coronatontos que espero que también podamos con el posdata escribo en castellano porque todavía les jode más

#76 Esteban, Madrid, 25/03/2020 - 20:26

Hace falta ser H d P. para hacer ese comentario, estáis contribuyendo a que el resto de ESPAÑA llegue a odiar Cataluña, una pena.

#75 Sergi Sergio, Barcelona, 25/03/2020 - 17:44

Aquest nen es un producte tipic i clasic de l'educacio rebuda tots aquests anys, odi a España, odi a tot lo español, nosaltres som millors, nosaltres som superiors, nosaltres som els bons i ells son els dolents, etc, etc, nomes han sembrat odi, aixo es que tenim, a disfrutar.

#74 Culerdo, Basilea, 25/03/2020 - 16:04

BASURA

#73 ., ., 25/03/2020 - 15:13

El pròximo Conceller de lo que sea.Un heroi made in Catalonia.