Publicitat
Comunicació · 29 d'Octubre de 2018. 20:20h.

Un col·laborador de TV3 titlla de “paràsit” un membre del CAC

Daniel Sirera va denunciar que Jair Domínguez digués “fills de puta” als partidaris de Manuel Valls

Un col·laborador de TV3 titlla de “paràsit” un membre del CAC

Jair Domínguez

Un dels presentadors del programa de TV3 'Està passant', Jair Domínguez, ha qualificat el membre del PPC a Consell Audiovisual de Catalunya, Daniel Sirera, de ser un “paràsit” per retreure-li que digués “fills de puta” als partidaris de l'alcaldable de Barcelona, Manuel Valls, i fes una crida a “tallar carreteres”.

Sirera ha denunciat a través del seu compte de twitter que “alguns presentadors de TV3 porten molt malament que no els rigui les gràcies si ells diuen 'fills de puta' a líders polítics, 'franquistes' al Rei d'Espanya o cridin la població a tallar carreteres...”. Jair Domínguez ha respost el membre del PPC al CAC que “del Sirera m'ho espero tot”. “Un autèntic paràsit. El CAC ja li va picar la cresta una vegada si mal no recordo”, ha afegit el col·laborador de TV3.

sirera.jpg

Domínguez va escriure a la xarxa social que “he fet un cop d'ull a la llista d'endorsers de la candidatura de Manuel Valls i és una autèntica arca de Noè de fills de puta”. “Menys demanar indults i més tallar carreteres”, va manifestar en una altra piulada.

El presentador de la televisió pública catalana va referir-se també al portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, per assegurar que “m'agafen calfreds” quan pensa que “és el més vàlid que van trobar per representar les idees del partit”. Respecte el Rei emèrit, Jair Domínguez va dir que “tanta història amb enretirar plaques franquistes i al puto mig de la Diagonal hi ha un hotel que es diu Juan Carlos I”.

jair1.jpg

jair2.jpg

jair3.jpg

jair4.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#8 iñigo, castelló, 30/10/2018 - 10:03

Aquí el único parásito es Domínguez. Él vive el pesebre público. El pesebre lo llena de forraje el Gobierno. Y él fomenta al Gobierno con sus declaraciones. Esto tiene un nombre: dictadura y extremismo. Lo que en Europa hoy se conoce como "populismo": Salvini, Le Pen, Orban, Putin... La revolución iliberal. Qué miedo y qué pena...

#7 Tirant, Bcn, 30/10/2018 - 09:54

Decididament la TV3 és una mena de manicomi on la majoria dels que per allí pul·lulen com a presentadors, periodistes o tertulians estan grillats amb un grau de sectarisme i fanatisme que espanta. I potser el pitjor: amb els diners del contribuent ...

#6 Macho Ibérico, Hispania, 30/10/2018 - 07:40

Que diferencia con Jair!!!!
la azafata rubia de la TV de los 90.....!!!!!!!

#3 ALLEMAN STOLBERG, TORTOSA, 30/10/2018 - 03:01

Si vens a tortosa avisa tinc ganes d'aplaudirte...... la cara capsot

#2 Facha, Barcelona, 29/10/2018 - 21:28

Jair Hitler... siempre dando la nota el pobrecito