Publicitat
Comunicació · 1 de Desembre de 2017. 11:09h.

Un col·laborador de TV3 vol tallar la papada a Zoido amb "un cúter"

Jair Domínguez, que col·labora amb Toni Soler, també proposa usar el cap del ministre de l'Interior com a estaca amb "cargols i cordills"

Un col·laborador de TV3 vol tallar la papada a Zoido amb "un cúter"

Jair Domínguez

El col·laborador del programa 'Està passant' de TV3, Jair Domínguez, ha assegurat en un article a la revista Esguard que "vull menjar-me la papada" del ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido. Domínguez relata que "vull agafar-lo i lligar-lo, tombar-lo sobre una taula de neurocirurgià i estacar-li el cap amb tot de cargols i cordills perquè no es mogui ni un mil·límetre".

El periodista diu que el pas següent és "agafar un cúter -res de bisturí- i tallar-li la papada en rodó" i exposa que "he d'anar amb compte per no aprofundir massa i seccionar-li una artèria important: només m'interessa la seva papada, tot aquell greix palpitant i sucós, tendra metàfora d'una època que encara palpita".

 El col·laborador del programa de Toni Soler apunta que "prèviament, hauré sedat el ministre" perquè "no sóc un criminal ni un boig sense escrúpols". "L'únic que m'interessa és la seva papada, no la seva vida ni la seva ànima immortal".

Finalment, qualifica d "irrefrenable" el desig que té per menjar-se-la i explica que "un cop estigui saltada i rossa, la serviré en un plat de porcellana blanca". "Gaudiré d'aquella menja exquisida com si fos un guerrer korowai absorbint la força de l'enemic", remarca.

 "Entre mossegada i mossegada, resaré perquè el temps s'aturi, perquè la comunió entre pobles, l'epifania, la llambregada joia que m'acompanyarà en aquell moment, potser em servirà per entendre què volen dir aquells que asseguren que catalans i espanyols som el mateix poble, la mateixa gent, la mateixa cosa", conclou.

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#48 arm, figueres, 03/12/2017 - 09:18

i amb la panxa de Jonqueras, que feries? es clar , Jonqueras per tu es intocable

#47 Las malas compañìas., ., 02/12/2017 - 15:36

Jair Dominguez,Toni Albà,Empar Moliner,Oriol Junqueras....todos son o han sido colaboradores de Toni Soler en sus programas.
Los que no estàn ya en un juzgado acusados,lo estaràn,cuando no dirèctamente en la càrcel.
Para colmo,el programa de Soler,es absolutamente penoso.

#46 Montserrat, Barcelona, 02/12/2017 - 12:01

Esto no es humor. Es algo execrable. No hay nada que lo justifique. ¡NADA¡

#45 Alejandro, Barcelona, 02/12/2017 - 11:26

Este pobre zombi debe ser investigado por incitación al odio. Que la justicia haga su trabajo. ¡Ya está bien de que cada uno diga las barbaridades que se le antoje escudándose en la libertad de expresión.Menos mal que sois pacifistas y demócratas! ¿Qué haríais si no lo fueseis?

#43 Bienvenidos a Zombieland, Bcn, 02/12/2017 - 09:15

Humor separata, otro oxímoron perfecto de los de la secta tóxica.