Publicitat
Comunicació · 20 de Maig de 2009. 12:19h.

Un colombià dóna exemple amb el català

Giovanni Castro i la seva parella de joc superen el rècord de 'Bocamoll'

Un colombià dóna exemple amb el català

Giovanni Castro concursant a 'Bocamoll'

El Colombià Giovanni Castro i la seva parella han batut el rècord de diners a Bocamoll, el concurs de TV3 sobre el català. Segons un comunicat de la cadena pública, "Giovanni Castro és un colombià que fa 10 anys que viu a Catalunya, a la població lleidatana de Cervera. És il·lustrador de professió i es considera una persona perfeccionista, atenta, creativa, modesta i optimista". Per altra banda, la seva parella de joc és Oriol Collell, "que és cunyat de Giovanni, és enginyer i amant de la música, i es considera una persona imaginativa, alegre, eixerida, racional i divertida". I després de guanyar aquest sac, el tercer, de més 24.000 euros, continuaran concursant l’endemà, divendres, amb el desig d’establir dos nous rècords que siguin difícils de superar per als futurs concursants.

A més, els dos concursants també batran el rècord de permanència, amb 21 programes de presència al plató. Els concursants que passaran a la història de 'Bocamoll'

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA //*//, 27/05/2009 - 11:56

Enhorabona Giovanni !
Visca Catalunya //*//

#10 Francis Drake, Catalunya Lliure, 20/05/2009 - 20:31

Patriota, et recordo que fins fa dos dies el rècord del "Pasapalabra" en llengua espanyola, el tenia un tal Josep Maria. I si et penses que el teu comentari ens molestarà, t'equivoques, el que ha fet el Giovanni és admirable.

#9 Patriota, bcn, 20/05/2009 - 18:35

Lo que me llama la atencio es que sea un colombiano que su lengua materna es el castellano para que les de un respaso a todos los catalanes parlantes en el programa este, como debe estar el tema.

#8 Jaume, Girona, 20/05/2009 - 18:26

Com pot observar Giovanni, per a nosaltres, el castellà que parlen molts espanyols és una gran xacra (vegeu comentaris imperialistes, d'intel·ligència minsa). Me n'alegro molt pel teu esforç !!

#7 Intrépido, BArcelona, 20/05/2009 - 17:56

Claro que sí: todos los colombianos, bolivianos, ecuatorianos que yo conozco hablan catalán tan fluido como el tal Giovanni. Ja, Ja, Ja. Es la excepción que confirma la regla. Deberíais dedicarle una calle o un monumento en Cervera. ¡¡Qué noticia!!