Publicitat
Comunicació · 29 de Novembre de 2012. 16:59h.

Un columnista de 'La Razón' titlla ERC de "friki"

Martín Prieto compara Mas amb "el líder 'assaltasupermercats del SOC andalús"

Un columnista de 'La Razón' titlla ERC de "friki"

Dirigents d'ERC, en una foto d'arxiu

El periodista José Luis Martín Prieto ha assenyalat, en un article d'opinió a La Razón, que "ERC és un moviment friki emergent".

"L'aventura visualitzada en Mas s'assembla a l'equinoccial de Lope de Aguirre remuntant el Marañón i autoproclamant la còlera de Déu contra Felip II", ha indicat.

El columnista ha remarcat que "Mas ha escabetxat seu propi partit, ha engreixat el seu enemic de classe ERC, ha debilitat el PSC i dividit per gala en dos el cens català, ja trencat econòmicament des del tripartit encapçalat pels socialistes".

Martín Prieto ha acusat els Governs de Madrid d'haver estat sotmesos "al xantatge dels propietaris de l'Estatut l'objectiu dels quals és quedar-se amb un Estat independent i una suculent Hisenda particular aliena a qualsevol coresponsabilitat solidària".

També ha afegit que "tots els embolics i falsedats que Artur Mas ha introduït en la seva campanya denoten que tenen d'estadista el que Gordillo, el líder assaltasupermercats del SOC andalús".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 ton, sallent, 30/11/2012 - 17:27

rara avis, carai, un periodista de La Razón que diu alguna veirtat contrastable, quan diu lo de la hisenda particular suculenta i que no vol compartir, bé aixó no es del tot cert, si compartir peró que qui faci el repartiment sigui d´aquí i no de Madrid. No podeu dir que Catalunya no és solidaría.

#11 ramon, barcelona-c, 29/11/2012 - 23:42

El seguent capitol el dedicaràn als humanistes de la CUP, impressionant . No veig la manera de que es pugui conviure amb aquesta gent que deuen emetre una ferum coneguda i desagradable per a la gent que es dutxa cada día. Uns electors,elscatalans amb un olfacte polític fora del corrent .

#10 BEJOTA, bcn, 29/11/2012 - 20:35

Miquel:Diu el meu cunyat "que fins que no passa l'última beata ,n'acava la processió".Aixó ja ho veurem (fes un ullada per les "Consultes Sobirnistes"de dos anys de durada).

#9 Miquel (quesenvaginacagaralavia), Badalona, 29/11/2012 - 20:30

Aquesta es nova. Erc frikis !!! I aixó només es el començament. Sort que fotarem el camp ben aviat i s'hauran d'insultar entre ells !!!!

#7 BEJOTA, bcn, 29/11/2012 - 18:58

Ludger Fretzen: 'Volkswagen-Audi abandonaría Cataluña en caso de secesión'La filial de Volkswagen-Audi en España comercializa, además, los vehículos Skoda. En 2011 vendieron 127.315 vehículos y es el grupo automovilístico que más vende en España.

N.B.FRIKIS NO,PERÒ IRRESPONSSABLES MOLT.