Publicitat
Comunicació · 10 de Març de 2019. 11:56h.

Un columnista de La Vanguardia es fica amb "el ronyó" de Millo

Antoni Puigverd li retreu que el donés a la seva dona, però no "als seus adversaris"

Un columnista de La Vanguardia es fica amb "el ronyó" de Millo

L'articulista de La Vanguardia, Antoni Puigverd, ha retret a l'ex delegat del Govern, Enric Millo, que no donés un ronyó "als seus adversaris" en la declaració davant el Tribunal Suprem el passat 5 de març com va fer l'any 2012 amb la seva dona.

Puigverd, en un article publicat el passat 6 de març, exposa que "Millo és un home altruista" i afegeix que "en el 2012, la seva esposa va tenir un seriós problema de salut, una malaltia renal crònica, i ell es va sotmetre a una operació per a donar-li un dels seus ronyons".

"Té un gran mèrit regalar un ronyó a qui vols. Però el que fa progressar a la humanitat és donar-ho a qui odies. El ronyó familiar salva la vida i l'amor, però el ronyó que concedeixes al teu enemic, a més de salvar la vida, fomenta la pau i fa possible la concòrdia", subratlla.

Antoni Puigverd conclou que "ahir Mill va negar el ronyó als seus adversaris". "Va defensar la seva veritat, però es va negar a construir una veritat completa en la qual cabessin també les raons i els matisos dels seus adversaris. Uns adversaris que compareixen cada dia davant el Suprem després d'haver passat la nit en una presó inhòspita", sentència.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#63 Pau, Reus, 11/03/2019 - 18:48

El nivell de comprensió lectora dels unionistes que comente aquí és zero. En Puigverd no diu que en Millo ha de donar l’altre ronyó. És una metàfora molt ben trobada per dir que la pau es fa amb els enemics, no amb els amics. I en Millo, com a ex-catalanista, hauria de mostrar compassió enlloc de buscar la condemna més dura per als seus ex-com

#62 Sharp, Tarragona, 11/03/2019 - 14:34

Como las cosas del Proceso al process, no van como en su sueños pensaban, ahora se ha abierto la vera de denigrar a los testigos. sena quien sean.

Dicen que la verdad se descunbre en los detalles y los que salen son como clavos en un ataud.

#61 Neferu, Barcelona, 11/03/2019 - 12:02

Sr. Antoni. Por lo que a mi respecta se acabó de comprar la vanguardia ¿sabe por qué? Porque no me gustan las personas que como ud. habla de temas personales de la gente que le incomoda y porque claramente dice a Millo que debería haber mentido en su declaración para salvar a los amigos golpistas de ud. Éticamente está ud muy, verde, Puigverd

#61.1 Sharp, Tarragona, 11/03/2019 - 14:28

Empieza a detecatrse entre lso que se han dedicado a "comprender las razones del Process", un mayor nivel de cabreo porque las miserias del ultimo trimestre del 2017, van saliendo a la luz, Como el mensaje es malo para ellos, se dedican a menospreciar a las presons que dicen estas cosas. Cosas que duelen.

#60 botifler1914, Sinitaca, 11/03/2019 - 11:41

Y tú cuantos riñones tienes???
Dos?, pues calla y no opines.

#59 MartenCousland, Málaga, 11/03/2019 - 10:12

Hay comentarios, opiniones y artículos miserables en grado superlativo... y luego está lo que ha esputado Antoni Puigverd.
Sin palabras