Publicitat
Comunicació · 28 de Juliol de 2019. 12:06h.

Un columnista de Vilaweb diu que l'indult està en mans del PSOE

"La vostra llibertat depèn del govern socialista"

Un columnista de Vilaweb diu que l'indult està en mans del PSOE

El columnista de Vilaweb, Andreu Barnils, ha contestat l'article del dirigent de Junts per Catalunya processat en la causa del procés pel Tribunal Suprem, Jordi Sànchez, i li ha recordat que l'indult dels dirigents independentistes empresonats està en mans del PSOE.

Barnils li diu que "l'indult és la qüestió del moment, però no és la qüestió de fons. Avui us condiciona l'indult, però demà serà l'amnistia. O la reducció de pena. I abans-d'ahir la presó preventiva. El tema de fons no és l'indult sinó que ara la vostra llibertat depèn del govern del PSOE, i de l'estat".

El periodista li exposa en aquest sentit que "esteu a les seves mans i això us afebleix als presoners polítics com a dirigents que us hi afronteu. Per això els bascs no deixaven que els presoners fessin política". "Sou una baula feble", sentencia.

També li diu que "si no fóssiu dirigents polítics, quin problema hi hauria a signar un indult? Ho dic seriosament. Si el vostre indult no afecta el col·lectiu, el col·lectiu no n'ha de fer res. La pregunta és si l'afectaria. Si, com dius tu, no ets moneda de canvi, no som ningú per a jutjar res". "Si l'afectés, ho volem saber. Així és com ho veig. Jo tan solament demano que es parli clar, i a la cara. Res d'amagar debats", li reclama.

Finalment, Andreu Barnils fa un "agraïment final" a Jordi Sànchez perquè "tu i jo haurem ajudat a fer aflorar un debat necessari, finalment sense intermediaris, cru i bèstia, entre els de dins i els de fora". "Un debat pendent. Podeu ser els nostres dirigents els presoners polítics tancats en presons i en mans de l'equip rival? La meva resposta és que no", conclou.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#9 Agente Franlopa, Ciudagramos, 28/07/2019 - 18:36

Pero era de JUSAPOL o no,el cabo Fran?
Pq depende de la.respuesta ,eso si que sería un escándalo!!!

#8 LauraRoLa, Pirineus, 28/07/2019 - 17:51

No me dan pena.
Sus familias sí. No tienen culpa de tener un padre,hermano,marido,pareja,hijo etc irresponsable.
Se han creído intocables, han actuado con soberbia,han menospreciado a más de la mitad de catalanes, se han creído q Catalunya era suya y sus instituciones también.
Recordad el 6,7 y 20 de Septiembre. La soberbia,chulería y altanerí

#7 Capit@n España, Purgandus populus!!, 28/07/2019 - 15:14

No habrá indulto. Seria el fin del PSOE. Si hay habrá reforma legislativa sobre los delitos de sedición y rebelión que es un semiindulto encubierto..

#6 Andreu, Mataro, 28/07/2019 - 14:16

Quan ens vem "carregar" Catalunya? Quina vergonya tot plegat.

#5 Gregari, VNG, 28/07/2019 - 13:47

De indulto ni hablar, nos han hecho mucho daño a los no nacionalistas, y a Cataluña en general. Ocho años de preocupación y amenaza constantes. Eso se paga.

#5.1 LauraRoLa, Pirineus, 28/07/2019 - 17:46

#5


Tragando manifestaciones vergonzosas a las que por no sucumbirlas te señalabn con la mirada al lunes siguiente.
Soportando lazos y pintadas amarillas por todos los lados. Teniendo q ver fotos de los presos en polideportivos,fachadas de edificios públicos etc.
Esteladas en organismos oficiales,insultos al Estado,a los españoles.
Lo pagarán ca