Publicitat
Comunicació · 27 d'Agost de 2015. 14:32h.

Un diari alemany veu el procés "un engany"

El Frankfurter Allgemeine afirma que el 27-S són "eleccions regionals"

Un diari alemany veu el procés "un engany"

Informació al Frankfurter Allgemeine

El ressò del procés independentista i de la convocatòria d’eleccions signada per Artur Mas ha arribat fins a la premsa alemanya. Primer va ser el Handelsblatt, un diari econòmic, que va qualificar al president de la Generalitat d '"colpista" i ara s'ha sumat el Frankfurter Allgemeine Zeitung, que considera que el procés "és un engany polític".

El Frankfurter Allgemeine Zeitung exposa que “el projecte de la independència de Mas i els seus aliats és fins ara principalment un engany polític a gran escala” i afegeix que el 27-S són “eleccions regionals per a un nou parlament -ni més ni menys-”.

El diari, en aquest, recorda que el president de la Generalitat va firmar el decret de convocatòria com totes les altres ”abans de trobar-se amb la resistència” de l’Estat espanyol.

El Handelsblatt, per su banda, va tractar a Artur Mas com a "president colpista" i va destacar que "des de fa cinc anys, el s'aixeca davant les càmeres la seva prominent mentó com a cap de govern de la part nord-est d'Espanya".

El rotatiu va publicar un article el passat 8 de agost en què advertia que Mas "vol trencar amb la Constitució Espanyola, sense voler escoltar al Rei Felip VI que li ha advertit que faci marxa enrere". "Tant a ell com als seus amics secessionistes se'ls està acabant l'oxigen a nivell polític", concloïa.

Publicitat
Publicitat

128 Comentaris

Publicitat
#83 BEJOTA, bcn, 07/09/2015 - 17:28

El 75% de los votantes de Junts pel Sí no aprueba que se declare la independencia sin mayoría de votos.


Sólo un 12,4% de los encuestados coincide con los planes de la lista unitaria de abrir el proceso de secesión si ganan en número de escaños, aunque no tengan más de la mitad de apoyos.VOZPOPULi

#82 Robert, Sitges, 30/08/2015 - 10:26

En una separación siempre hay dos versiones del motivo, pero lo interesante es ¿a quién de las dos partes crees habitualmente en una situación de separación? ¿al más cercano o al contrario?

#81 josep, LLeida, 29/08/2015 - 02:20

Este panfleto, pertenece a algun afiliado al PP
O solo se reunen aqui un grupo de facistas, ignorantes, de la realidad que se vive en Catalunya?

#80 BEJOTA, BCN, 28/08/2015 - 20:39

368 empresarios (el 50% del PIB de Cataluña) se pronuncian contra el independentismo de Artur Mas.
Apoyan el estudio elaborado por el ?think-tank? Europa Liberal que explica los perjuicios de la separación con España.

#79 Emilio, San Millán, 28/08/2015 - 19:34

Si esta gente acabase en la cárcel Europa lo comprendería.