Publicitat
Comunicació · 29 d'Abril de 2021. 22:40h.

Un digital indepe equipara policies i guàrdies civils a "forces d'ocupació"

L'editor és l'exdiputat d'ERC al Congrés Joan Puig

Un digital indepe equipara policies i guàrdies civils a "forces d'ocupació"

El digital La República, editat per l'exdiputat d'ERC al Congrés Joan Puig, ha tractat policies i guàrdies civils de "forces d'ocupació". Ho ha fet en el titular d'una notícia sobre que el Departament de Salut començarà a vacunar-los dilluns després que el TSJC donés un termini de deu dies a la Generalitat per equiparar els percentatges de vacunació amb els agents dels Mossos d'Esquadra.

El titular que han escollit per a la informació, signada per "agències", és "Salut començarà a vaccinar dilluns les forces d'ocupació" i en el peu de foto de la imatge que il·lustra la notícia la publicació insisteix que "Salut començarà a vaccinar dilluns les forces d'ocupació".

El digital de caire independentista no fa cap referència a les "forces d'ocupació" en el cos de la notícia i s'hi refereix a ells com "Guàrdia Civil i la Policia Nacional" o "policies nacionals i guàrdies civils". El text, de fet, és el que ha difós l'agència Europa Press als mitjans de comunicació que paguen el seu servei. En canvi, les etiquetes de la notícia apareix un altre cop "forces d'ocupació".

Aquest és un dels diaris que, conjuntament amb El Punt-Avui, Vilaweb, El Nacional i El Món, permet subscriure's amb la "identitat digital" que va crear el Consell per la República, l'entitat privada que presideix Carles Puigdemont.

repu.jpg

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#26 Tirant, Bcn, 02/05/2021 - 15:59

Per cert, aquest payo- com diem en català - "amb la cara ja paga" ...

#25 Tirant, Bcn, 02/05/2021 - 15:55

Això no és notícia.

#24 Plataforma per l'esperma , Caspalunya Caspalana 33, 01/05/2021 - 09:05

Recollim una molt bona proposta que ha fet un company de xat per tal de constituir un banc d'esperma purament català que recolli, emmagatzemi i escampi l'esperma pur català dels nostres més excelsos especímens entre les pubilles catalanes: Torra, Junqueras, Bentanachs, Puig ..
(pd: ¡joer, menos mal que nos invadieron los españoles!!)

#22 Sergi Sergio, Barcelona, 30/04/2021 - 19:09

Observen bien a este elemento, su imagen es todo credibilidad, sabiduria y pulcritud, este fenomeno es el que "okupo" la piscina de la casa de P.J. Ramirez, con estos cracks la republiqueta segueix endevant a tota maquina.

#21 happy, esplugues, 30/04/2021 - 17:40

este es el pijo piscinas de baleares q ahora pretende sobrevivir recogiendo las migajas de la republiqueta . Un miserable viviendo en su mundo virtual y criminalizando a quienes disienten de su paranoia. Y además, desaliñado