Publicitat
Comunicació · 14 de Novembre de 2013. 09:05h.

Un diputat del PPC amaga amb abandonar BTV

"Estem en una televisió pública, s'ha insultat la meva presidenta i si no es disculpa marxo del programa"

El diputat del PPC, José Antonio Coto, ha amenaçat amb abandonar La Rambla de BTV després que el periodista Miquel Sellarès digués que "ja t’explicaré jo coses de la Camacho i les seves juergas!”. Sellarès, a més, ha insinuat que en breu la farien deixar el càrrec “per enviar-la a Brussel·les. I la successora és molt guapa”.

El comentari ha ofès Coto - "s'està ficant amb la meva líder política!"-, que ha recordat que "estem en una televisió pública, s'ha insultat la presidenta del PPC i si no es disculpa jo abandono el programa". "Jo no vinc a insultar, jo vinc a una televisió pública que paguem entre tots amb els nostres impostos", ha reivindicat.

Després de demanar Coto "respecte" i rectificacions" en diverses ocasions, Sellarès es va 'disculpar' a instàncies del presentador del programa, Daniel Domenjó, i el diputat va continuar a la seva cadira, on minuts més tard va titllar d'"“il·luminat” Oriol Junqueras per proposar una vaga general.

Coto
Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#16 ccc, bcn, 15/11/2013 - 12:44

a mi m'agrada això de q la succesora és guapal, masclisme en estat pur

#13 Enric, Barcelona, 14/11/2013 - 16:51

La seva líder avui ha dit a un altre líder tan respectable com ella "hooligan" i "kamikaze". Coto, què has de dir, pocacosa?

#12 lo marqués de potes, Lleida, 14/11/2013 - 13:53

Este diputado autonómico es el corto cortet oi ?.. dons diu que cs es la marca blanca del PSC xddddddddddddd.. no digo mas.

#11 Lluis Montroy, Nous Barris (BCN), 14/11/2013 - 13:22

L'amic Coto, fent numeros per anar a la propera llista electoral...com ja no parla al Parlament.

#10 Kropotkin - Harto de saqueadores de nuestra nación, Yakutsk, 14/11/2013 - 11:58

Nosotros los de C's no estamos ofendidos por las descalificaciones a nuestro partido o hacia nuestro partido modelo que es el PP y sus políticas fascistas y reaccionarias. Lo que nos molesta es que nos descalifiquen en catalan y no en español...juas juas juas...os dejo que sale la Camacho en 13 TV.

#10.1 Korrupotkin, Bakunin i tota la peña anarquista, Vladivostok, 14/11/2013 - 17:39

Nosaltres els de ERC y las CUP no estem ofesos per dequalificacions als nostres partits o el nostre model que és HB (Herri Batasuna) i les seves polítiques radicals i extremistas, si no violentas. Us deixo que surt el D. Fernández i el Jonqueres a la tele TV3 i el canal dels batasunos ETB