Publicitat
Comunicació · 17 de Desembre de 2009. 12:15h.

Un diputat del PSC, millor relació amb la premsa

Joan Josep Nuet, d'EUiA, rep el premi al "senador revelació"

Un diputat del PSC, millor relació amb la premsa

El diputat del PSC Francesc Vallès

El coordinador dels diputats i els senadors del PSC, Francesc Vallès, va obtenir ahir a la nit el Premi Parlamentari Luis Carandell a la Millor Relació amb la Premsa. Vallès va recollir el guardó durant el tradicional sopar que l’Associació de Periodistes Parlamentaris celebra cada any a Madrid, i que reparteix premis entre els diputats, senadors i eurodiputats que hagin tingut una trajectòria destacada durant l’últim any. El PSC considera que "amb l’obtenció d’aquest premi, el PSC veu reconeguda la seva tasca parlamentària durant aquest 2009".

D'altra banda, el senador d’EUiA adscrit al grup de l'Entesa Catalana de Progrés, Joan Josep Nuet, va rebre un altre dels premis, concretament el de "senador revelació", compartit  amb la senadora del Grup Socialista Esmeralda Iranzo. Nuet va dedicar-lo als senadors i senadores de l'Entesa “per treballar per a què  grups diferents puguin harmonitzar i per demostrar el bon funcionament de l'esquerra plural”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 babaus, bcn, 17/12/2009 - 16:42

Pero no li donen pas el premi de parlamentari mes actiu. Clar, el PSC a Madrid no necessita currar-s'ho mes enlla de dir "si, amo".

#1 Josep Mª, Terrassa, 17/12/2009 - 13:29

Es clar; a Madrid valoren molt la feina de "mamporrero" dels sociates i els catalans en son especialistes d'eixa feina.
Quina vergonya. Pobre Catalunya!!!