Publicitat
Comunicació · 9 d'Octubre de 2012. 18:29h.

Un dirigent del PSC compara TV3 amb "el NoDo en català i en colors"

"Mas al Camp Nou, Mas a la cimera castellera, en volen més? Mas, 'hasta en la sopa'"

Un dirigent del PSC compara TV3 amb "el NoDo en català i en colors"

Jordi del Río, a la dreta, durant el congrés del PSC de Barcelona, al costat de Jordi Martí

El dirigent del PSC, Jordi del Río, ha comparat l'emissió de TV3 del passat diumenge amb "el NoDo en català i en colors". Del Río ha fet aquesta reflexió en el diari L'Hora, el digital del corrent catalanista Nou Cicle.

El professor associat de la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma (UAB) ho ha argumentat pel fet que "Mas al Camp Nou, Mas a la cimera castellera, en volen més? Mas, hasta en la sopa. Resulta evident perquè su cara le suena a Paula", una neboda de Del Río.

Segons el dirigent socialista, TV3 és "exemplar en les formes. I lamentable en el fons conceptual". "La nostra televisió publica és cada vegada mes oficial i menys pública", ha reblat.

Del Río ha insistit que "diumenge era el dia de les protestes al carrer contra les retallades socials. Són per ventura TV3 i Catalunya Ràdio una “unidad  de destino en lo nacional” segons la concepció convergent?"

El membre de l'executiva del PSC ha carregat també contra Manel Fuentes. "I tot esperant que el renaixentista presentador estrella dels matins a la ràdio pública, aquest que suggereix el que han de proposar els partits polítics en els seus congressos, no presenti la propera nit electoral per no malmetre la seva credibilitat".

"També 'le suena su cara' a Paula aquest noi que combina, de manera magistral, legítim independentisme matinal amb folkore typical spanish de nit en una cadena privada d’accionistes poc donats a viatjar a Ítaca", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#26 JOSEP RUIZ GARCIA, santa coloma de farners, 10/10/2012 - 12:02

QUE VOLEU QUE ENS ENSENYN ?? EN MONTILLA FER EL ESTAQUIROT AL SENAT DE LA SEÑORITA PEPIS ? O LA XACONA DECLARANT A CORNELLA DEL LLOBREGAT L'ESTAT FEDERAL ??
A EN NAVARRO JURANT FIDELITAT ETERNA AL PESOE ??

#25 Despertaferro, Ripoll, 10/10/2012 - 11:53

El del Rio aquest es poc original, ha transformat la Niña de Rajoy en la nebodeta Paula. Per cert, s'assembla força al presentador del Salvame.

#24 Jordi, Zaragoza, 10/10/2012 - 09:59

¡Vaya noticia! Hasta los independentistas más borricos saben que TV3 es un órgano de propaganda que apesta. Con Franco hubieran sido felices.

#24.1 Despertaferro, Ripoll, 10/10/2012 - 12:12

Que veus TV3 des de Saragossa? Com ho saps aixo de la propaganda? Que potser t'ho han explicat a Intereconomia? No et crequis tot el que et diguin, jo per exemple no faig ni cas dels que diuen que a Saragossa sou poc espabilats per que porteu el catxirulo massa apretat.

#24.2 Jordi, Zaragoza, 10/10/2012 - 16:54

Desenroscate la barretina, Despertaferro, que te corta la circulación. ¡Ah, y en Zaragoza viajamos, y yo paso muchos fines de semana en Barcelona! No todos los catalanes son tan ignorantes como tú.

#23 Kropotkin, Vic, 10/10/2012 - 09:04

Telebasura en estado puro en catalán. Basta de manipulación zafia.

#22 Joan, Barcelona, 10/10/2012 - 09:00

Totalment d'acord amb aquest xicot, tv3 serà tot el que es vulgui menys plural. I sobre l'época del tripartit, només cal recordar la canya que fotia Polonia a en Montilla, res a veura amb el Mas edulcurat que treuen ara. M'agradaría veura si ara TV3 permetria una crítica ferotge com aquella.