Publicitat
Comunicació · 9 de Setembre de 2008. 22:17h.

Un dirigent d'ERC crida a boicotejar El Mundo

L'exdiputat Joan Puig considera que el diari és un "pamflet" i recorda l'afer Galinsoga

Un dirigent d'ERC crida a boicotejar El Mundo

Joan Puig, signant un llibre

El dirigent d'Esquerra Joan Puig ha valorat al seu bloc les informacions d'El Mundo recollides per e-notícies sobre el castellà i el bilingüisme i ha afirmat que "son clarament candidats als premis deixalla de la informació" i que "modestament jo dic prou, prou d’insultar, mentir i tergiversar la realitat de la llengua a Catalunya". Puig compara El Mundo amb un pamflet i recorda que l'afer Galinsoga, en ple franquisme, va fer perdre 20.000 subscriptors i 30.000 exemplars a La Vanguardia.

"El pamflet abans esmentat -ha afegit- ha anat més enllà d’en Galinsoga, des de fa anys no atura la seva campanya de difamació contra la llengua i la cultura d’aquest País, provocant l’odi i l’enfrontament, crec que és hora de reaccionar, crec que és hora que aquells que menteixen sobre el nostre País pateixin el buit de la nostra societat".

"Trobo intolerable, insultant -continua-, que directius d’aquest pamflet intervinguin en els nostres mitjans públics predicant la mentida i l’engany, algú s’imagina a Israel o Alemanya permeten que aquells que neguen l’holocaust tinguin amplia tribuna en els seus mitjans de comunicació?".

"Demano modestament que el Govern del meu País i les seves institucions deixin de col·laborar amb aquests pamflets que insulten als ciutadans d’aquest País amb les seves males informacions", explica.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Antoni, Barcelona, 11/09/2008 - 09:16


Cal deixar de ser passius i retornar a la solidaritat de poble.
La força de la unitat es imbencible.
Actuem amb fermesa i decissiò contra els nostres enemics. En Gandhi va vencer tot un imperi Britànic. És la nostra dignitat.

#25 cesar, noceda del bierzo, 10/09/2008 - 20:49

me llamo cesar y soy de noceda del bierzo leon quiero decir que este personaje no representa a nadie si no te gusta pedro jota o la cope no lo leeas ni lo escuches pero no mandes boicotear a nadie no eres concejal de blanes

#24 Gerard, Barna, 10/09/2008 - 17:24

Ben mirat, l'Hug té raó. Aquest diari ja es boicoteja solet amb les ficades de pota històriques (sent suaus) que a qualsevol país democràtic haurien obligat a dimitir el seu responsable. Deixem que agonitzi lentament en la seva pròpia incompetència.

#23 ignasi, olot, 10/09/2008 - 17:16

Dons jo soc d`ERC, estic colocat a una fundacio junt amb la mva dona i el cunyat, i ens agrada Lavanguardia.

#22 CATALONIA IS NOT SPAIN, de salses a guardamar, 10/09/2008 - 16:42

es la vanguardia que hauriem de boicotejar als catalans l'enemic perillos son els irresponsables convergents que cada dia donen un euro a la vanguardia poden donarle a punt diari o avui