Comunicació · 14 de Juliol de 2011. 18:12h.

Un dirigent d'ERC demana #prourahola a TV3

El hashtag ha arribat a liderat el Trending Topic català

Un dirigent d'ERC demana #prourahola a TV3

Imatge de la piulada de Minoves

El nom de Pilar Rahola està sent un dels més escrits al Twitter. Usuaris de la xarxa social -fins i tot alguns vinculats a la política- estan demanant via la xarxa social que TV3 rellevi la periodista mitjançant el hashtag #prourahola, que a hores d'ara és al número 1 del Trending Topic català.

Després que Janet Sanz, regidora d'ICV a l'Ajuntament de Barcelona, proposés al Twitter fer fora de TV3 a la periodista s'ha creat el hashtag #ProuRahola, que han fet servir moltes persones contràries a les opinions de Rahola. Entre els que hi han participat estan l'alcaldable per Barcelona de la CUP, Xavier Monge -amb un "jo m'apunto"-, i un exaltcàrrec d'ERC, David Minoves.

Precisament, Minoves, Secretari de Cooperació i Immigració d'Esquerra i exdirector General de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària de la Generalitat de Catalunya, ha afirmat que "igual que es demana als partits que renovin els lideratges, no podria @tv3cat renovar opinaires omnipresents des de fa dècades? #prourahola". Un altre dels missatges del republicà ha estat: "Per quina raó dir #prourahola és fer una caça de bruixes i en canvi carregar contra l'#Arcadi Oliveres surt gratis? No ens mamem el dit!".

Com a exemple, d'altres piulades afirmen coses com "que en Cuní pregunti Rahola SÍ Rahola NO i ja veurà que en pensa el país", "posats a retallar, que retallin la Rahola de la televisió pública. La productora del Cuní si que el paguem tots, oi Pilar?" o "Cuní, no et deixis a la Rahola!!!!!".

També han fet servir el hashtag algunes persones que han volgut donar el seu suport a l'escriptora. "Al.lucino al llegir que es demana més 'control' en les opinions de la tv pública en el hashtag #prourahola", n'és un exemple.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#39 Ariel, Barcelona, 15/07/2011 - 13:37

el Minoves que ha repartit centenars de milions a ONGs raretes, organitzacions palestines i comunistes. Ara es vol carregar a la Rahola i a sobre defensa l'Oliveres. Vegin això del santet de Catalunya :
http://hasbarats.blogspot.com/2011/06/arcadi-oliveres-ni-justicia-ni-pau-ni.html

#38 la realitat, Vic, 15/07/2011 - 13:15

Trobo raonable que la Pilar Rahola segueixi a TV3, tot i no estar d'acord amb ella moltes vegades, considerant que els líders polítics són sempre els mateixos i perquè ella també forma part del poder polític

#37 Tristany, Barcelona, 15/07/2011 - 12:21

Pilar, ets magnífica! Molt per damunt d´aquests rosegaires pijoprogres.

#36 Ramon A., Sant Cugat del V,, 15/07/2011 - 11:46

No heu pensat a investigar que va pasar amb el Titanic,........ i si no teniu feina amb el temps que estem, aprofiteu per anr a la platja, a fer relax veureu com ho veureu diferent el septembre.

#35 Ed, Barcelona, 15/07/2011 - 11:11

Aviam, una cosa és que la Rahola tingui total llibertat d'expressió. I ho defenso, encara que poques vegades estigui d'acord amb ella. De totes formes, no creieu que és fer un gra massa situar-la com a la opinadora estrella del programa informatiu més vist del matí? No resta això pluralitat?

#35.1 Adrià, Hostalets, 15/07/2011 - 12:18

Si així ho creu en Cuní, i així ho vol l´audiència, que cada dia la premia amb les millors cotes d´audiència de tot el programa, per què no? altrament, a mi la Rahola m´agrada gairebé sempre. Valenta, incorrecta, intel.ligent i lliure.

#35.2 Ed, Barcelona, 15/07/2011 - 12:59

Bé, sí, pero més enllà de l'audiència, el Cuní també té la responsabilitat social de garantir la pluralitat.

#35.3 Tania, B., 15/07/2011 - 18:05

Prefereixo la Rahola, que siempre em sorpren perquè es aguda i brillant, que la "pluralidad" dels opinadors de partit.