Publicitat

El gallec Antón Losada "votaria sí, si fos català"

Un espanyol pel sí

Antón Losada, amb Pilar Rahola, en una foto d'arxiu

El professor de Ciències Polítiques de la Universitat de Santiago de Compostel·la i tertulià de Telecinco, Antón Losada, ha manifestat que "si fos català, jo votaria 'sí'". En diversos comentaris al seu perfil de Twitter exposa que "Catalunya trobarà el seu camí. Pot fer-ho amb nosaltres o malgrat nosaltres. És així de senzill".

Losada lamenta l'ús de les lleis a què apel·la el Govern espanyol per no permetre la consulta: "Els que diuen que hauríem de votar tots en el referèndum català i per això els sembla malament, què és? Enveja?" "De veritat. Lliçons de dret constitucional no. Més no. Si us plau", afegeix.

L'articulista gallec, que col·labora en diferents mitjans escrits, també ha formulat la següent pregunta: "Si no voleu ser independents i voleu ser espanyols, per què voleu votar si no sou catalans?"

Finalment, ha retret al fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, les seves declaracions sobre el simposi 'Espanya contra Catalunya' i ha ironitzat que "ens vigilarà quan no pensem a Espanya. Per si cometem delicte". "Hauria d'anar a veure si aprèn alguna cosa", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#37 Perica., Bcn, 14/12/2013 - 12:15

Qui ha dit que els gallecgs són els més fatxes?.

#36 Mangaloo, Manila, 14/12/2013 - 00:56

Algunos progres con tal de dar por saco al PP serian capaces de prostituir a su madre...

#35 gatetacat, barcelona, 13/12/2013 - 21:47

El primer que haig de dit, és que oleole per les faltes d'ortografia

#34 sacopapas, bcn, 13/12/2013 - 20:56

Un ANTIespañol por el "sí" sería más correcto.

#33 CanRauxa, Seva, 13/12/2013 - 20:46

Torres-Dulce retreu el simposi Espanya contra Catalunya... en canvi, li sembla perfecte que el president del TC hagi estat militant d'un partit polític i que s'hagi postulat activament en contra d'unes postures concretes sobre les que potser algun cop hagi de dictar sentència. Estrany país...