Publicitat
Comunicació · 10 d'Agost de 2020. 08:58h.

Un exalt càrrec de Mas renega ara de l'independentisme

Critica la seva "incapacitat i l'infantilisme polític"

Un exalt càrrec de Mas renega ara de l'independentisme

L'exsecretari de comunicació del Govern en època d'Artur Mas, Josep Martí Blanch, ha criticat "la incapacitat i l'infantilisme polític" de l'independentisme en un article a El Periódico sobre el ple de la monarquia de divendres al Parlament.

Martí Blanch exposa que "en aquests dies de natges reials tocava improvisar un ple al Parlament per solemnitzar que aquí no hi ha rei que valgui, que això ja és una república, emocional, virtual, gasosa, però república, i que això de la monarquia és només cosa de qui viu en el passat i que aquí, tot i que les lleis diguin una altra cosa, ja vivim en un futur republicà ben maco".

"Es van divertir, uns molt, altres menys, els il·lustres diputats –i diputades– a l'hemicicle llançant proclames -ha dit-. Van aprovar resolucions republicaníssimes que després no es van publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya per la negativa dels lletrats a revoltar el Tribunal Constitucional i, com a punt final del curs polític, Quim Torra va agafar el seu fusell a Twitter per assenyalar que fins aquí podíem arribar".

L'exalt càrrec assenyala que "després va passar com sempre". "Com sempre, ja ho saben, vol dir res. El punk polític és com el musical, molt soroll, algun eructe, i res de res", sentencia. En aquest sentit, remarca que "l'escenificació inútil del Parlament, segrestat des de fa anys pel simbolisme de la política d'ejaculació precoç, no minimitza les conseqüències que provocarà el trasllat, quin bonic eufemisme, del rei emèrit fora d'Espanya –amb l'anell de poder per fer-se invisible com a la trilogia de John R. R. Tolkien– en la futura campanya electoral catalana".

Josep Martí Blanch també remarca que "en el ple sobre la monarquia Torra va sintetitzar un dels mantres de la futura campanya quan va dir que els catalans hauran de triar entre 'la república catalana o la monarquia espanyola'."

Finalment, apunta que "la sort per a l'Estat segueix sent la incapacitat i l'infantilisme polític que acompanya l'independentisme en aquests moments, com va acreditar el ple sobre el Rei". "Es conformen amb l'encesa de bengales per a nens quan els astres estan més ben alienats que mai per a l'acció política transformadora a llarg termini. Però aquestes són avorrides coses de grans, és clar", conclou.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Jaume, Barcelona, 11/08/2020 - 08:50

Aquest ara passa pel purgatori per expiar les seves maliefetes com servent del tal Mas, el vanitos pare dels infants que critica. L'engany cal fer-lo amb maestria i per molta veritat que digui en l'article, es nota que no li surt de dins, tot superficial per saltar del vaixell abans no li arribi l'aigua al coll i la mà fora de la caixa

#8 Ojotuerto, Calafell.tab, 11/08/2020 - 00:24

Ahora???? Pero si nos queda lo mejor......

#7 M, Sabadell, 10/08/2020 - 14:08

Estos indepes solo saben dar vueltas en circulo, hablar y hablar mucho para quedarse siempre en el mismo sitio que estaban hace un año, hace dos, hace tres .......son mas pesados que una vaca en brazos.

#6 Don Pelayo, Baix Llobregat, 10/08/2020 - 12:47

Pero si este tipejo había sido del PP, q coño de ceedibilidad puede tener alguien así, q se cambia de chaqueta en 5 munutos

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 10/08/2020 - 11:47

A qui preten entabanar aquesta ara ?

Malgrat la seva incontenible querencia pels cops d´estat contra la democracia l´Opus Dei sempre ha tingut la salvifica sagacitat de retirar els ous de la cistella 5 minutets abans dels fracasos inminents

Si el seu deu ho veu tot, el maquiavelic Mr. Google a mes a mes ho recorda i la seva memoria es indeleble.