Publicitat
Comunicació · 16 d'Agost de 2017. 09:37h.

Un exalt càrrec del Govern: "Tot està a punt per al combat"

L'exsecretari de comunicació, Josep Martí, afirma que "és el que es vol i es busca d'ençà del resultat de les eleccions del 2015"

Un exalt càrrec del Govern: "Tot està a punt per al combat"

Josep Martí Blanch, en una foto d'arxiu

L'exsecretari de comunicació del Govern, Josep Martí Blanch, afirma que "tot està a punt per al combat cos a cos que és, en definitiva, el que es vol i es busca d'ençà del resultat de les eleccions del 2015".

Martí exposa en un article a El Periódico que "totes les parts estan mobilitzades i preparades per al gran envit, tan inevitable com inajornable" i afegeix que "les institucions catalanes estan a un pas de la rebel·lia i el Govern de l'Estat diu tenir-ho tot enllestit per sufocar-la tan bon punt es produeixi".

Sobre com aniran les coses, l'exalt càrrec manifesta que "ni els mateixos protagonistes en tenen cap idea en aquests moments". "Ni a Catalunya ni a la capital d'Espanya ningú està en condicions de predir absolutament res", remarca.

Josep Martí Blanch assenyala en aquest sentit que "per això ja fa molts mesos que tot el que llegim i escoltem només pot ser interpretat com l'expressió d'un desig més que la descripció d'una realitat".

Finalment, diu que "ara tocarà provar quina de totes les construccions imaginades al cel és capaç de mantenir-se dreta clavada a terra". "A punt d'esvair-se els núvols, està per començar la realitat", conclou.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 pelaez, Barna.Spain, 18/08/2017 - 23:45

Pero lo que no cuenta es que tiene un informe medico que certifica que es pies planos,por lo que se librara de ir a luchar por su querida Itaca

#13 tzatza, bcn, 16/08/2017 - 22:54

" Combat" el que lliuren entre ells per veure qui signa la convocatòria.

#12 Alejandro, Barcelona, 16/08/2017 - 22:04

Es preocupante las ganas que tienen de encender la mecha y que empiece la fiesta. Apuesto el cuello a que serían los primeros que huirían al país vecino como hicieron con Franco. Es cierto aquello de que son pocos y cobardes.

#10 Josep, República de ninis: ni democracia ni libertades ni derechos civiles para quien no sea catalanista, 16/08/2017 - 13:23

y cómo sera el combate? a bayoneta calada? catalán contra catalán? con rios de sangre?
cuando se emplean términos bélicos lo que menos se desea es la paz

#10.1 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 16/08/2017 - 21:58

Quan es vol impedir de votar usant les clavegueres de l'estat i totes les males arts possibles és democràcia? El dret internacional ens empara i és aquest dret que ens permetrà de ser lliures després de més de 300 anys d'ocupació castellana...

#10.2 George, Alt Camp, 17/08/2017 - 15:28

Tu inmoralidad ya raya en lo histrionico: "el Derecho Internacional nos ampara " ( flipante ): sabes q no es verdad. Y además sabes perfectamente q el D .I. también defiende la integridad territorial d los Estados , y q España ocupa el puesto 17 entre las naciones democráticas del mundo ?

#9 101AIRBORNE, NORMANDIA, 16/08/2017 - 12:50

Blach, esperemos que con su irresponsabilidad y su valentía , caiga el primero, y de que te habrá servido pa le to? De nada! Eres simplemente carne de cañón.