Comunicació · 4 de Gener de 2012. 09:38h.

Un exassessor de CiU fa els sondejos de La Vanguardia

Jordi Sauret, director de l'empresa Feedback, va formar part d'un equip de campanya de la federació nacionalista

Un exassessor de CiU fa els sondejos de La Vanguardia

Jordi Sauret, en una intervenció al programa Àgora

El sociòleg Jordi Sauret, director-gerent de l'empresa Feedback EIS, que ha estat l'encarregada de fer els darrers sondejos publicats per La Vanguardia, va ser assessor de CiU. Sauret va formar del comitè de campanya d'Artur Mas per a les eleccions al Parlament que es van celebrar la tardor del 2006.

El sociòleg, segons recollia el portal 324.cat, "malgrat no tenir cap càrrec polític a Unió, ha estat impulsat per Duran Lleida per supervisar els sondejos electorals i estudis sociològics que avaluïn les expectatives dels nacionalistes en els diferents comicis". Sauret va ser el responsable d'Investigació Demoscòpica.

La Vanguardia publicava aquest dilluns i aquest dimarts els resultats d'uns sondejos encarregats a l'empresa Feedback EIS. El diari de Godó destacava que CiU tornaria a guanyar malgrat les retallades, si es fessin ara unes eleccions al Parlament, i que el president de la Generalitat, Artur Mas, és el polític més ben valorat per la ciutadania i l'únic que aprova.

El sondeig publicat també anava acompanyat per un article de Jordi Sauret, en el qual afirmava que "Artur Mas es converteix en més líder que mai; malgrat tot, la gent segueix percebent CiU com la formació més capacitada per sortir de la crisi i defensar millor els interessos dels catalans, en un context en el qual no es percep que cap partit de l'oposició ni cap altre líder polític ho hagi fet bé durant aquest darrer any en la seva tasca parlamentària i, de seguir amb el tripartit, es considera que les coses encara estarien pitjor".

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#29 Algun argument técnic, Barcelona, 30/09/2012 - 22:15

No hi ha cap argumentació técnica? Periodistes... desperteu... Contrasteu informació, recollui noticies propies. Feu algun servei en positiu a la societat. Hem començat a caminar cap a un futur millor!

#28 Albert, Barcelona, 07/01/2012 - 14:39

A mi aquest senyor em va realitzar una conferencia a classe, parlant de la seva empresa, explicant com no contractava a immigrants ja que no treballaven bé; explicava com va acomiadar a una dona amb un ampli somriure a la cara...

#27 Kropotkin, Vic, 05/01/2012 - 12:08

Yo no dudaría de él. Se le nota en la cara que es persona independiente, ecuánime y preparada...

#25 Ramon, Barcelona, 05/01/2012 - 08:53

Les dades de l'enquesta eren magnífiques però probablement la realitat les milloraria encara: si hi haguessin eleccions immediates, CiU no només es mantindria: pujaria i triplicaria en escons la sucursal del PSOE. Però ja dic, el millor de l'enquesta era l'enquesta en si. Més que les dades.

#24 Carme, Mollerussa, 05/01/2012 - 03:37

CIU cuida la família i els amics.