Publicitat
Comunicació · 2 d'Agost de 2021. 13:40h.

Un exdiputat acusa ERC de "castigar els mitjans més fidels a l'1-O"

Joan Puig afirma que el Govern prioritza "els mitjans contraris al procés"

Un exdiputat acusa ERC de "castigar els mitjans més fidels a l'1-O"

L'exdiputat d'ERC i editor del digital La República, Joan Puig, ha acusat la formació republicana de "castigar els mitjans més fidels a l’1-O" en el repartiment de la publicitat institucional de la Generalitat corresponent a l'exercici de l'any 2020. La secretaria de Difusió i Atenció Ciutadana n'és la resposable d'atorgar la publicitat als mitjans i en l'anterior legislatura estava en mans del partit d'Oriol Junqueras.

Puig explica en un editorial que es va reunir amb la secretària general d'Esquerra, Marta Rovira, per "mostrar-li com de malament s’estaven fent les coses en aquest àmbit" i que posteriorment es va reunir amb l'aleshores vicepresident Pere Aragonès,"com a responsable màxim de la secretaria de difusió, i li vaig demostrar, amb dades contrastades, que seguíem prioritzant els mitjans de sempre, els contraris al procés independentista i castigant els mitjans més fidels a l’1-O".

"Quedava clar que ERC estava fent la mateixa gestió de la publicitat, o pitjor encara, que a l’època daurada de CDC: una gestió en clau autonòmica" sentencia, i lamenta que "malgrat tota la documentació i les xifres aportades, cap dels responsables del partit no ho va voler reconèixer i com a resultat de les meves gestions i insistència, el que vaig rebre van ser encara moltes més pressions per tancar el diari".

Finalment, Joan Puig assenyala que "la negativa a acceptar la proposta que comportava tancar La República.cat va originar més represàlies, com ara vetar la meva participació com a tertulià en el programa Catalunya Nit de Catalunya Ràdio" i afegeix que "hem rebut represàlies també en clau de política interna". "En assemblees internes d’ERC, càrrecs importants en el partit, com en Sergi Sabria, s’han dedicat a empastifar La República sense cap més argument que el seu sectarisme", conclou.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#16 Joan, BCN, 03/08/2021 - 05:14

Pepito Piscinas.

#15 Die Frage, Gironès monamour, 02/08/2021 - 19:47

Aquest no és el que li deien "eL ASALTAPISCINAS" que quan airribava la poli surtia amb el carnet de diputat a la boca com el Panxo?

#14 josep26, Gual permanent, 02/08/2021 - 19:41

Tot per la pasta, oi noi? La teva "republiqueta dels 8 segons" et demana sacrificis. No ploris i a mamar-la.

#13 Gironi mosquejat, Girona, 02/08/2021 - 18:56

"Que hay de lo mio" pero en catala

#12 Pan con tomate y jamón ibérico, Catalunya ens roba., 02/08/2021 - 17:47

A llorar... ¿no te han untado con la pasta que esperabas...? ¿Se lo ha llevado el Conde...? Anda Joanet, se valiente... puedes elegir entre viajar a Puigcerdà o Cadaqués y asaltar las piscinas de tus "amiguetes" separatistas y así rememorar viejos tiempos... ¿O es que la panza ya te pesa demasiado...?