Publicitat
Comunicació · 21 de Juliol de 2020. 19:10h.

Un exdiputat d'ERC al Congrés dóna lliçons de periodisme

Joan Puig a Xavier Rius: “Faries un favor de no venir a les rodes de premsa de Govern”

Un exdiputat d'ERC al Congrés dóna lliçons de periodisme

Joan Puig, a la piscina de Pedro J. Ramírez, en una imatge d'arxiu

L'exdiputat d'ERC al Congrés i actual editor de 'La Repúbica', Joan Puig, ha demanat al director d'e-notícies, Xavier Rius, que deixi d'acudir a les rodes premsa del Govern a fer el “show”. “Encara ens faries un favor de no venir a fer el show aquí”, ha dit Puig, després que el director d'e-noticies hagués demanat pel cap de comunicació de la Generalitat per expressar-li la seva queixa per no permetre a tots els periodistes de l'auditori formular preguntes a Quim Torra i Pere Aragonès.

No havia cap responsable de comunicació a la sala de premsa per donar explicacions, però l'editor de 'La República' ha intercedit per dir que “aquí tampoc hem pogut preguntar”. “Llavors la culpa és d'aquests senyors -Torra i Aragonès- que no s'han atrevit a donar la cara”, ha assenyalat el director d'e-notícies. Joan Puig li ha retret que “això que estàs fent... no facis el show... que no cal aquest show”.

L'exdiputat d'ERC ha afegit que e-notícies és un “diari groc” i ha qüestionat la professionalitat de Xavier Rius. “Si tu ets periodista, jo sóc el Rei d'Espanya”, ha etzibat Puig. Rius li ha retret que faci preguntes dient “president, perdoni que li faci aquesta pregunta”.

Joan Puig, en la seva època de diputat d'Esquerra al Congrés, va ser un dels membres del Lobby per la Independència que van assaltar la casa de Mallorca del llavors director d'El Mundo, Pedro J. Ramírez, per banyar-se en la seva piscina. Amb aquests fets, que van tenir lloc el 13 d'agost de 2005, el col·lectiu Lobby per la Independència volia denunciar la “il·legalitat” de la instal·lació.

Publicitat
Publicitat

89 Comentaris

Publicitat
#72 David, FOLGUEROLES, 02/11/2021 - 19:07

Desde aquí, mi humilde persona, un apoyo a Xavier Rius.

#71 Sarola, Castelldefels, 24/07/2020 - 12:17

El " Rebadá " Puig es el millor que ha donat la política Catalana els ultims 50 anys.

#70 a quien corresponda, Barcelona, 23/07/2020 - 14:19

Lo que deberían es prohibirle ir a la playa a el, con ese cuerpo serrano asusta hasta a los erizos.

#69 Patumeiro, Sant Patumet, 23/07/2020 - 13:20

Que se puede esperar de esta gente, cada dia se retratan mas. En su republiketa ideal, viviriamos peor q en Corea del Norte. Todo bien atado y bien controlado, no vaya a ser q se moleste al molt honorable.

#68 manolodelbombo, BCN, 23/07/2020 - 12:28

En la foto se ve claramente como la vaca marina está a punto de deglutir una pieza de plástico que algún desalmado habrá tirado al mar. Puede significar el fin de su especie. Seamos cívicos

#68.1 Tocaflabiols, BCN, 24/07/2020 - 19:28

Ha cazao una subvencion !!!!