Publicitat
Comunicació · 24 de Gener de 2014. 19:25h.

Un exdirector de TV3 revela les “trucades” que rebia de Pujol

Alfons Quintà qualifica la televisió pública catalana de "militant del chavisme i de l'independentisme”

Un exdirector de TV3 revela les “trucades” que rebia de Pujol

Alfons Quintà

L’exdirector de TV3, Alfons Quintà, ha parlat de la seva etapa al capdavant de TV3 en els inicis de la televisió pública catalana recordant les “trucades” que rebia de la presidència de la Generalitat que ocupava Jordi Pujol. En un debat celebrat aquest divendres a Barcelona dins la convenció del Partit Popular (PP) amb el títol ‘Pluralisme davant del pensament únic’ Quintà ha criticat la deriva actual de TV3: “No pot ser que a Catalunya hi hagi dues televisions públiques militants del chavisme i de l’independentisme”.

 

Quintà també ha criticat l’exdirectora de TV3 i actual presentadora de ‘Els Matins’ de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, afirmant que el seu sou és un “escàndol” i l’ha comparat amb el que ell cobrava en la seva etapa de director, de “262.000 pessetes al mes” segons ha revelat. Sobre l’actual estructura de TV3 Alfons Quintà ha apuntat que té més personal que “el portaavions de l’armada francesa Charles de Gaulle”.

 

En el mateix debat el periodista i tertulià, Juan Carlos Girauta, ha qualificat de “gàbia mental” les tertúlies polítiques que es fan als mitjans de comunicació de Catalunya, afirmant que hi ha “persones raonables que es posen a piular quan entren en aquesta gàbia mental” per debatre sobre el procés sobiranista.

Publicitat
Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#50 BEJOTA, bcn, 29/01/2014 - 18:58

LA CRISIS FARÁ EL QUE CALGUI PERQUE AQUESTS MEDIS SUBVENCIONATS ACABIN MALAMENT.

#49 Joan, Girona, 26/01/2014 - 23:48

Alfons Quintá... Un mestre del art d'escriure. Convincent, contundent, valent i sense manies a l'hora de aixecar catifes, Un pél massa masell a l'hora de perseguir antagonistes pero, de totes formes per mí es un referent al que m'agradaria coneixer en persona i donar la má.

#48 Francesc, blanes, 26/01/2014 - 22:03

Aquest Senyor és un RESSENTIT i un RESCLOSIT. Si el PP només troba això, anem bé!

#47 Tonifer, Barcelona, 26/01/2014 - 18:47

Es evident que en els ultims anys TV3 s'ha convertit en una eina de proganda descarada. Ens fotiem amb Tele Madrid, pero TV3 no es queda curta, les noticies a vegades semble el NoDo en color.

#46 ANTONI, LA POBLA DE SEGUR, 25/01/2014 - 22:35

Fa temps que penso que aquest home el que està és ressentit i una altra cosa... Quan intento llegir-lo és difícil que arribi al final, doncs el seu garbuix mental m'ho impedeix.