Publicitat
Comunicació · 31 de Maig de 2013. 18:20h.

Un expresentador d'informatius de TV3 fa un anunci d'assegurances

ICV lamenta que s'impedís l'emissió de l'espot sobre comerç just

Un expresentador d'informatius de TV3 fa un anunci d'assegurances

Marta Ribas, durant la seva intervenció a la comissió

La diputada d'ICV-EUiA, Marta Ribas, ha retret al director de Televisió de Catalunya, Eugeni Sallent, que es permetés que un expresentador d'informatius fes un anunci d'assegurances en un plató de TV3, durant la comissió de control a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

La dirigent ecosocialista ha criticat la decisió de TVC de no emetre l'anunci de comerç just i banca ètica d'enguany, i li ha etzibat a Sallent que "aquest cop s'ha posat la vena abans que la ferida quan per altre banda flexibilitzen les normes tot el que calgui per permetre, per exemple, que un ex presentador d'informatius de la casa faci un anunci d'una companyia d'assegurances privades des del seu propi plató del programa que actualment presenta".

El directiu de TVC havia justificat el veto a l'anunci de comerç just i banca ètica perquè "aquest espot tenia intencionalitat política i la normativa no permet que ho fem llevat que ho fem en èpoques de campanya electoral".

Ribas s'ha queixat que "em sobta que a vegades la normativa s'agafi molt estricte i d'altres vegades no tan estricte". En aquest sentit, ha recordat un espot d'Òmnium Cultural de juliol del 2010 que es va emetre per TV3 i que va ser denunciat pel PP davant el CAC.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#6 caracaiman, bcn, 03/06/2013 - 15:37

Era en Xavi Coral?
Pobret, segur que amb el que cobra de tv3 i de tooooooooooots els anuncis, bolos i demès que fa, no arriba a finals de mes...

#5 Acrata, Badalona, 31/05/2013 - 21:00

Aquesta paia ha estat vivint durant una dècada i mitja de la menjadora de COMRàdio, posada allà a dit. Que es miri abans de res lo seu.

#4 ECO-SOCIALISTA, Tres Torres, Barcelona, 31/05/2013 - 19:47


endavant!

VISCA L'ECO-SOCIALISME!

VISCA l'ISLAM !

VISCA L'ATEISME !

STOP JUDAISME i CRISTIANISME!

#3 Albert, as, 31/05/2013 - 18:50

"s'ha posat la vena abans que la ferida " suposo que la "vena" ja la duia, et tot cas es posarà la "bena"

#2 joan, Bcn (Gràcia), 31/05/2013 - 18:39

Com els paguem poc, els pobres, han de buscar alternatives als seus sous... tv3 = vividors.
=