Publicitat
Comunicació · 25 d'Abril de 2021. 09:59h.

Un expresentador diu que TV3 es va fer indepe per "raons de mercat"

Salvador Alsius, exconductor del Telenotícies: "Si no es vol que TV3 faci un pet, s'ha de reduir dràsticament la seva estructura"

Un expresentador diu que TV3 es va fer indepe per "raons de mercat"

El presentador del Telenotícies de TV3 durant els anys 1987 i 1995, Salvador Alsius, ha apuntat en el seu llibre "Com TV3 no hi ha(via) res" (Pòrtic Edicions) que la cadena pública es va fer independentista per "raons de mercat" i ha considerat que "s'ha de reduir dràsticament la seva estructura".

L'exconductor dels informatius explica al llibre que TV3 ha presentat un "determinat biaix polític" per mantenir el lideratge i "això pagant un preu molt alt: admetre que es deixava fora de la 'comunitat' uns altres sectors que, per raó de llengua o d'ideologia, ara ja són molt difícils de recuperar".

"Si TV3 els darrers anys ha presentat un determinat biaix ideològic o polític, en el sentit d'aparèixer com una cadena procliu a l'anomenat Procés, no ha estat tant per imposicions governamentals sinó més aviat per raons de mercat" indica.

"La manera de mantenir el lideratge (si més no com a cadena, perquè si es compta en termes de grups empresarials Televisió de Catalunya no ho és, de líder) era conservar i consolidar un sector determinat de l'espectre polític" ha lamentat l'històric conductor dels informatius.

Alsius també ha incidit en la necessitat de reduir "dràsticament" l'estructura de la cadena pública. "Si no es vol que TV3 faci un pet, s'ha de reduir dràsticament la seva estructura" assenyala al seu llibre.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Bud, Barcelona, 26/04/2021 - 13:39

Claro, y lo dice ahora que ya no está en TV3 chupando del bote. Antes ya le iba bien como estaba, ahora va de solucionador y salvador cuando ya no pinta nada.

#22 Érika, Terrassa, 26/04/2021 - 13:29

TV3 no se rige por razones de mercado, ya que es una empresa pública. Si quiere seguir razones de mercado, y servir a una ideología concreta, que la privaticen. Y si quiere ser una empresa pública, que dé servicio y cobertura a todos los catalanes.

#21 Joan, BCN, 26/04/2021 - 08:35

un altre cretí que ha caigut del cavall.

#20 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 25/04/2021 - 21:52

A qui vols enrendar boquita de pitimini ?

Com molt be ja va descriure Chomsky una de les estrategies mes efectives de la manipulacio de masses a traves dels mitjans de comunicacio es crear el problema y despres ofrerir l´infalible solucio

I si el presupost es ilimitat el resultat esta cantat. Es espectacular. Oi que si Salvador ?

#19 Figueras, Figueras, 25/04/2021 - 19:13

Con TV3 ni oblit ni perdó, han sido fomentadores del odio y del fascismo, que se cierre de por vida.