Publicitat
Comunicació · 22 de Setembre de 2009. 14:13h.

Un fill de Pujol acusa 'Crackòvia' de "vexar" Núñez

Jordi Pujol i Ferrusola troba "immoral" la imitació de l'expresident del Barça

Jordi Pujol i Ferrusola, fill de l'expresident de la Generalitat, ha enviat una carta a l'Avui i a El Punt on critica la imitació que fa Crackòvia de l'expresident del Barça, Josep Lluís Núñez. "Es pot fer broma, conya, sorna, xanxa, burla... riure, però tot ha de tenir un límit (evidentment, cadascú posa la ratlla del límit on ho creu convenient, i no té per què ser coincident)". "Si se sobrepassa aquest límit es pot caure en l'avorriment, la manca de respecte, el desig de fer mal... et passes de voltes!, deixes de ser agradable per ser desagradable o molt desagradable i fer pena més que gràcia".

"El dilluns de la setmana passada, 14 de setembre, el Crackòvia (nova temporada) es va passar del límit (el meu, és clar!), i per tant exigeixo, sí, exigeixo! (tothom ho fa, no?) que es deixi de vexar l'expresident del FC Barcelona, el Sr. Núñez. No hi ha dret! La broma s'ha convertit en insult. És immoral. Quina manca d'imaginació, de creativitat, de neteja mental, de sentit comú..., que el programa s'hagi d'aguantar (si és que s'aguanta) amb l'insult al Sr. Núñez. Sr. Núñez, com que no crec que li demanin disculpes, ho faig jo com a barcelonista i espectador de TV3", conclou Jordi Pujol i Ferrusola.

El 'Núñez' del 'Crackòvia'
Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 Marta, beli86, 25/09/2009 - 15:20

Jo crec que aquest Jordi Pujol Ferrusola no és el fill del president, sino un altre que es diu igual i que també és veí de Barcelona....

#30 Raul, Barcelona, 23/09/2009 - 19:51

En josep Lluis mai ha dit res respecte les imtacions que li fan. Es queixa el fill d\\\' en Jordi Pujol? Com si fossin amics Pujol i nuñez... alguna cosa no entenc. Suposo que en el fons el que li molesta es la imitacio de Laporta i entra pel Nuñez...

#29 Carme, Barcelona, 23/09/2009 - 12:20

Aquesta es tota la feina que te aquest fill de papá? que treballi home, que per això el paguem.

#28 xavi, martorell, 23/09/2009 - 09:08

Home Jordi?, d,un altre personatje potser sí que et podríes sentir ofès, pero d,en Núñez, que a la vida apart del braguetazo de casarse amb la filla del seu cap, l intentar estafar a HISENDA que més a fet per Catalunya?en Laporta IDEM,DIEM,IDEM!

#27 Karles, Barcelona, 23/09/2009 - 01:55

Doncs a casa la meva filla petita estima molt el personatge, i a nosaltres ens ha començat a fer gràcia
Gracies Nuñez per permetre fer un personatge tant simpàtic en un moment amb personatges de color gris. I aquest Jord