Publicitat
Comunicació · 17 de Setembre de 2009. 15:10h.

Un fitxatge de Catalunya Ràdio compara Carretero amb Bossi

En un article al diari electrònic 'El Plural'

Un fitxatge de Catalunya Ràdio compara Carretero amb Bossi

Garcia-Soler, en una foto de Catalunya Ràdio

El diari digital El Plural comparava dimarts passat l'exconseller de Governació, Joan Carretero, amb el polític italia Umberto Bossi, líder de la Lega Nord. L'article afirmava, en concret, que "el president del Barça coqueteja amb Carretero, l'Umberto Bossi català, neoliberal i xenòfob".

En opinió del periodista -que signava amb les inicials J.G.-S- Carretero "podria ser emparentat política, ideològica i fins i tot temperamentalment amb el líder de la Lega Nord italiana, Umberto Bossi: neoliberal extrem, amb posicions sovint xenòfobes quan no racistes, ferotjament antiimmigració, proisraelí i antipalestí, a més, és clar, d'independentista. Bossi defensa la independència de la Padània, el ric nord italià, de la mateixa manera que Carretero aposta per la independència de Catalunya. Umberto Bossi ha arribat a defensar fins i tot l'ús de la força per assolir aquesta independència. Joan Carretero, per sort, per ara no ha arribat a tant. I Joan Laporta 'participa de la manera de pensar de Joan Carretero".

L'article, tanmateix, havia estat escrit pel periodista català Jordi García-Soler, que presenta actualment el programa 'Memòria selectiva' els diumenges de tres a quatre de la tarda a Catalunya Ràdio. L'espai està dedicat al cinquantè anivesari de la Nova Cançó. El periodista va crear el departament de comunicació del PSC i el va dirigir entre 1976 i 1982. També va ser membre del consell d'admnistració de la CCRTV, a proposta del PSC, entre 1983 i 1996. Ni Catalunya Ràdio ni Jordi Gacía-Soler han volgut fer cap comentari.

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#63 marc, mataro, 18/09/2009 - 16:23

Per culpa dels traïdors d esquerra catalunya radio ja sembla la cope amb tants espanyolistes del psoe que son com els del PP i odien el sobiranisme democràtic

#62 Andreu, Barcelona, 18/09/2009 - 16:12

Garcia-Soler defensa els únics que poden donar feina a un sectari nacionalista espanyol com ell: Catalunya Ràdio, la ràdio del règim. Només en aquesta emissora pot fer un programa a algú com ell que enfonsa l'audiència perquè no interessa ningú.

#61 Joan, Barcelona, 18/09/2009 - 15:18

pijo-progres del 68 la vostra època ja ha passat. Quedeu-vos a casa escoltant al Serrat i parlant de la transició, que els catalans ja n'estem farts del vostre autonomisme i filoespanyolisme. Els vostres dies s'han acabat

#60 Oriol J., Bdn, 18/09/2009 - 12:36

Ara descubrirem aquest home? Molt de tan en quan entro a elplural i no es pot llegir: És tan sectari i demagog com elmundo, intereconomia, comradio o qualsevol mitjà de partit.

#59 Alcampelló, Barcelona, 18/09/2009 - 12:32

Pura envidia farisaica. Sabe que Carretero es el mesías que con gracia y virtudes viene a salvar Catalunya predicando el Reagrupament de los fieles. Pero los carreterianos no se arrugan. Están acostumbrados a resitir los azotes y las coronas de espinas.