Publicitat
Comunicació · 26 de Novembre de 2008. 19:44h.

Un fitxatge de Catalunya Ràdio va presentar l'alcaldable del PSC

Frederic Porta també va fer de 'mestre de cerimònies' del candidat de CiU anys abans

Un fitxatge de Catalunya Ràdio va presentar l'alcaldable del PSC

Frederic Porta, a la presentació de Ballesteros

Frederic Porta, nou subdirector de Programes de Catalunya Ràdio, va presentar el candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona, i actual alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, a la darrera campanya electoral de les municipals. Porta, que és un dels 36 membres del Senat Tarragoní -un òrgan consultiu i d’opinió d'assessorament a l'alcalde- també va actuar de 'mestre de cerimònies' durant la presentació de l'alcaldable d'Esquerra a l'Ajuntament de Tarragona, Sergi de los Rios.

Fonts oficials de Catalunya Ràdio han afirmat a e-notícies que "a Tarragona, la seva ciutat, quan li han demanat, Frederic Porta ha presentat molts actes i des de fa molts anys, sempre desinteressadament, amb independència de la tendència política. Així, ha presentat els actes del PSC i ERC, com molts altres; per exemple, de Josep Miquel Nadal, quan era alcalde de CiU, de Raül Font, d'Unió, esdeveniments esportius, actes organitzats per la Diputació, maratons de campanyes de recollida de sang, etc".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Alexei, Barcelona, 27/11/2008 - 14:37

És habitual contractar periodistes per presentar actes i esdeveniments diversos. No entenc on és la notícia.

#4 Marc, Tarragona, 27/11/2008 - 12:06

Em plau comunicar-li que el sr. Frederic Porta mai ha treballat per JOAN (no Josep) Miquel Nadal Malé ni per CiU, en tot cas ha presentat actes de l'Ajuntament de Tarragona com ho han fet nombrosos treballadors d'aquest sector.

#3 nuúria, Barcelona, 27/11/2008 - 11:43

La veritat es que me la"porta" fluixa 5000 euros ia viure son quatre dias.

#2 Ernest, Constanti, 27/11/2008 - 10:59

Frederic Porta ha Tarragona no es ningú.
Només el PSC la col·locat perqué no es crota.

#1 Miqui, Les Franqui, 27/11/2008 - 10:07

I què us pensàveu? ...és allò de treure la suposada crosta nacionalista i posar-ne una que sembli plural però que en el fons no és res més que una crosta banal, sense sentiment,...