Comunicació · 24 d'Octubre de 2012. 12:33h.

Un històric del PP compara Merkel amb Hitler

Fuentes insta Milián Mestre a retirar el "Heil Merkel!" després de la trucada d'un oient

Un històric del PP compara Merkel amb Hitler

Manuel Milián Mestre, en una foto d'arxiu

L'exdiputat del PP, Manuel Milián Mestre, ha comparat la cancellera alemanya, Angela Merkel, amb Adolf Hitler durant la tertúlia d'El matí a Catalunya Ràdio. Després de la trucada d'un oient queixant-se per la comparació, el periodista i presentador del programa, Manel Fuentes, ha instat el tertulià a retirar-la.

Milián Mestre ha culpat Merkel de la situació que viu Europa per la política que està duent a terme i ha afirmat que "acabarem cridant 'Heil Merkel!'", com quan en l'Alemanya nazi es rebia al dictador Adolf Hilter amb el crit 'Heil Hitler!'.

Posteriorment, un oient ha trucat al programa i ha dit que "aquestes paraules són molt ofensives" perquè la cancellera "ha estat escollida democràticament i defensa legítimament els interessos del seu país".

Després de la trucada, l'històric del PP ha apuntat que "el senyor Hitler va entrar democràticament al poder" i ha afegit que "aquesta senyora està marcant les decisions d'Europa contra les l'opinió dels altres països". "La comparació té moltes capes", ha apuntat.

Finalment, després que Fuentes li demanés que retirés la comparació, Milián Mestre ha manifestat que "puc retirar la salutació 'Heil', però no retiro l'argument".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#18 angel, cataluña no es ECSpaña, 25/10/2012 - 23:53

Un històric del PP compara Rajoy amb Franco.

#17 antoni51, badalona, 25/10/2012 - 08:39

no comparteixo gens l'ideologia del pp, pero tampoc es tan extranya questa opinio, hitler va voler dominar europa per les armes, merkel amb l'economia

#16 Antoni, Mahón con H., 24/10/2012 - 20:18

Ha este señor un día de estos le va a dar algo. Hace unos días casi se come el micrófono. En fin esperemos que la cosa no vaya a más y el Fuentes no tenga un disgusto.

#14 ram21, mollerussa, 24/10/2012 - 15:38

Hauriem de fer una recopilació de totes les al·lusions i comparacions que fan aquesta tribu i enviar-li a la Sra. Merkel, a veure si li fan gràcia a ella també, i declina el suport a Espanya d'una vegada per totes. A Alemanya aquest senyor ja hauria estat multat, com a mínim.

#13 Sempre han de buscar algun "enemigo exterior", els espanyols, 24/10/2012 - 15:26

Cuba obtingué la seva independència mercès als E.U.A. "Los enemigos" eren els ianquis. En les secessions de Sudamèrica: argentins, xilens, colombians, mexicans, uruguaians, etc eren "enemigos". Filipins, holandesos en los tercios de Flandes, els francesos, "los polacos", ara els alemanys, els...