Publicitat
Comunicació · 3 de Setembre de 2012. 10:35h.

Un històric del PP diu que "l'Estat autonòmic ha fracassat"

Milián Mestre 'repassa' els presidents autonòmics de Galícia i La Rioja

L'exdiputat del PP, Manuel Milián Mestre, ha afirmat que "l'Estat que surt de la Constitució, que es defineix com a Estat autonòmic, ha fracassat. S'ha de redefinir". "Aquí hi ha problemes molt seriosos en l'entramat d'aquest país" i ha apostat per "definir l'Estat federal o confederal".

Durant la tertúlia d'Els matins de TV3, ha criticat el president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, i el de La Rioja, Pedro Sanz, que van criticar Catalunya per demanar un rescat "sense condicions polítiques". "Com poden dir aquestes coses?", s'ha preguntat.

Milián Mestre ha dit "com pot dir el president de Galícia aquesta setmana que 'els catalans demanen i nosaltres paguem'. Com pot dir això? Això no es pot admetre. Això un govern seriós no ho pot admetre. S'ha de trasnparentar el que cobra Galícia i el que paga Catalunya", ha expressat.

Sobre el de La Rioja ha dit que "com pot dir el senyor de la Rioja una cosa així quan és una comunitat privilegiada. Té una economia notable, té una classe mitjana, és petita i quan, en rigor, hauria de ser Castella no la Rioja. Com poden dir aquestes coses?".

Manuel Milián Mestre, durant la tertúlia
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#6 guay, bcn, 04/09/2012 - 23:00

tè bé això ...... la caverna, en fila india: en Krop, un dels peps, en sensemites i en menysemili ... un os es aro !! un os es aro !! un os es aro !! sennnn ten arrrr asssssss !!!! Ja ho diuen bé per aquí, ja: a tant el post i a tant el punt negatiu ...

#5 Terraxa, Terrassa, 03/09/2012 - 16:17

Tots navarros i vejam què passaria.
Segurament moltes decepcions, per què malauradament els polítics són com són, aquí, a Madrid i a Cadis, però tot i ser iguals, vejam què farien sent iguals però amb MENYS calers.
(amb més calers ja us dic que farien: gastar-los)

#4 -emilio, a, 03/09/2012 - 15:37

Si dieran puntos estrella por ir a los debates este señor ya tenia para la licuadora. Solo Cataluña tiene derecho a ser una Comunidad Autonoma, el resto deben ser simples provincias gobernadas por Madrid, asi lo quiere el Catalanismo y asi será, y no se hable mas. El pueblo elegido ha hablado.

#4.1 potser soc tonto però..., CN, 04/09/2012 - 00:08

emilio: La Rioja va demanar mai tenir una autonomia????????

#3 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 03/09/2012 - 13:44

La crisis ha puesto en evidencia la absoluta necesidad de racionalizar el Estado para que sea más justo y eficiente. Pero es imprescindible hacerlo con lealtad. No podrá salir nada positivo de los que quieren construir el Estat Propi identitario de su propiedad a costa de la destrucción de España.

#3.1 David, bcn, 04/09/2012 - 16:20

La crisis ha puesto en evidencia la absoluta necesidad de racionalizar el Estado para que sea más justo y eficiente. Pero es imprescindible hacerlo con lealtad. No saldrá nada positivo de los que quieren construir la España Propia identitaria de su propiedad a costa de la destrucción de Cataluña.

#2 pepillo, barcelona, 03/09/2012 - 13:38

¿Un gobierno serio? ¿Y eso qué es?