Publicitat
Comunicació · 4 d'Octubre de 2008. 19:19h.

Un home de 'la Caixa' posarà ordre a 'El Periódico'

Zeta acumula un elevat deute amb l'entitat d'estalvis

Un home de 'la Caixa' posarà ordre a 'El Periódico'

Seu d'El Periódico

El Consell d'Administració del Grup Zeta ha nomenat Juan Llopart Pérez president de la Comissió Executiva, màxim òrgan de gestió del grup. Juan Llopart és un home de confiança de La Caixa, entitat amb la que Zeta té deute acumulat. El nou màxim responsable del grup arriba amb l'objectiu de posar ordre a les finances i l'estructura laboral després que Antonio Asensio rebutgés la venda.

Natural de Barcelona, té 58 anys i és llicenciat en Dret i Econòmiques per la Universitat de Barcelona, així com MBA Wharton per la Universitat de Filadèlfia.
Llopart compta amb una àmplia trajectòria professional, en què ha ocupat importants càrrecs de responsabilitat executiva, entre els quals hi ha els de conseller delegat de la Banca Jover, de Corporación Financiera Reunida (Cofir), de Caixabank i del Banco Europa. Així mateix, ha estat vicepresident executiu de Caixabank France i director provincial del Banco Santander a Barcelona.

A més a més, també ha format part de nombrosos consells, entre els quals els de Fecsa, Inmobiliaria Colonial, NH Hoteles, Banco Zaragozano, les empreses portugueses Lusotur i Cofipasa, Sindibank, Eurollenic (Grècia), Cofinec (Hongria), Pascual Hermanos, Editorial Grijalbo, Banco Herrero, Banco Mapfre i Caixabank Mónaco.En l'actualitat, Llopart presideix Euroconsejo SL i N más 1 Catalunya; és conseller de les societats Áreas, Soedi 2004 i Seeliger i Conde Internacional SL, i conseller assessor de Cirsa Bussines Corporation SA.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 VOLEM LA INDEPENDENCIA ara aqusta nit, CARDEDEU, 01/01/2009 - 16:58Luis (Barcelona)

05/10/2008

21:23

Si digo que soy socialista, catalanista y del Barça, ¿puedo conseguir que mi oficina de La Caixa me perdone la hipoteca?.. VOSTE ES UN SANT O UN TONTO, T'HO HAUDUES DE FER MIRAR

#19 josepxicotcoll, barcelona, 06/10/2008 - 19:10

Amb tantes deubtes,jo no se com els bancs o caixes poden tirar endavant,això
ho paga el estalviador i el poble treballador.
Sobren aquests diaris "polititzats".No amb els meus dinersFora El Periódico i d ´dal
tres que reben ajuts de les institucions.

#18 José Tomás, Bcn, 06/10/2008 - 14:18

La noticia es algo incompleta.
Después de no formalizarse la venta ,la Caixa ha ayudado al grupo Z inyectando nueva financiación y ha exigido colocar a un máximo gestor al frente del grupo y aprobar un plan de viabilidad que supondrá despidos masivos.

#17 mirlo, Balaguer, 06/10/2008 - 10:09

El Periodico siempre ha sido un periodico sociata. Tengo un amigo que le le llama el periodicucho.
No me extraña nada de lo que le pasa, el sectarismo se estina como una goma, pero los dineros tienen que cuadrar.

#16 pepa, granollers, 06/10/2008 - 09:04

Poca transparència a El Periodico des de sempre.