Publicitat
Comunicació · 7 de Desembre de 2021. 16:51h.

Un humorista de TV3 insinua que s'eixuga el cul amb la sentència del castellà

Joel Díaz diu que la decisió judicial "és absurda"

Un humorista de TV3 insinua que s'eixuga el cul amb la sentència del castellà

L'humorista de TV3, Joel Díaz, ha insinuat que s'eixuga el cul amb la sentència del Tribunal Suprem, que obliga a impartir el 25% de les classes en castellà, i que durant la seva secció del programa APM? de TV3, ha qualificat d'"absurda".

Díaz informa que "hi ha gent a favor i hi ha gent en contra" de la sentència del castellà i remarca que "parlarem amb tots", però assegura que "la sentència és absurda". "Doncs vinga, m'eixugo el cul i comencem", diu assegut al vàter i amb un tros de paper higiènic a les mans.

L'humorista comença entrevistant la portaveu d'USTEC, Iolanda Segura, que demana que "no s'apliqui la sentència" i aleshores Joel Díaz li exposa que "ojo que no sigui que ens volen exterminar culturalment o alguna cosa així...". "Sí, jo crec que la cosa va una mica cap aquí", afegeix Segura.

També entrevista un mestre de primària d'una escola de Badalona, que creu que "cal alarmars-se perquè hi ha una llei que ho diu i..." "Jo no sé si quan el Govern diu 'tranquils' potser ens hem de posar més nerviosos", assenyala.

El següent entrevistat és el president de Plataforma per Catalunya, Òscar Escuder, que afirma que "això de ser català és molt cansat". "És inversemblant que el sistema judicial decideixi com ha de ser un sistema educatiu àmpliament aprovat pel Parlament i que té el suport del 82% dels catalans", sentencia.

Després d'aquestes entrevistes arriba el torn d'entitats que hi estan a favor de la decisió judicial com Asamblea por una Escuela Bilingüe (AEB). Joel Díaz exposa a la presidenta de l'AEB, Ana Losada, que "els resultats acadèmics en castellà dels alumnes a Catalunya no són dolents". També pregunta al president de Convivencia Cívica Catalana, Ángel Escolano, si "t'agrada el català".

Finalment, li demana a José Domingo "¿què fem amb la gent que vol viure 100% en català?" i ell li respon que "ho tenen malament, igual que ho tenen malament la gent que vol viure 100% en castellà". "Ja en tinc prou del tema", conclou Joel Díaz.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#34 bejota, BCN, 09/12/2021 - 18:07

NO HAY NADA QUE RASCAR CON LO DEL PROCES PERO ALGUNOS ESTAN FANATIZZADOS Y TIENEN QUE HACER RUIDO. ES EL DERECHO AL PATALEO. GAME OVER !

#33 bejota, BCN, 09/12/2021 - 12:25

LOS POCOS QUE VEN TV3 SON COMO ÉL. NO COMMENTS!

#32 bejota, BCN, 09/12/2021 - 12:24

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO ESTA GARANTIZADO .

#31 Pere LLimonera i Citronell, Bruselas, 08/12/2021 - 22:49

Tras ver el Video, entiendo que el tipo este intenta hacer reír a los espectadores... pero no me ha quedado claro que tipo de humor practica; Ni si es un Humorista al uso, un Bufón o un Payaso...

#30 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 08/12/2021 - 21:05

Si es un humorista de TV3 no hay que extrañarse de que su culo vaya siempre sucio ¡Todos apestan!