Publicitat
Comunicació · 23 de Juny de 2022. 16:17h.

Un humorista de TV3 recomana a Aragonès cremar una bandera espanyola

El president troba una "novetat" que Joel Díaz la trobi a faltar a Palau

Un humorista de TV3 recomana a Aragonès cremar una bandera espanyola

El reporter del programa de TV3 APM, l'humorista Joel Díaz, ha animat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, a cremar una bandera espanyola tal com mostra el tall de l'entrevista que han penjat a Twitter i que s'emetrà aquesta nit coincidint amb la revetlla de Sant Joan.

Durant la conversa enregistrada al Palau de la Generalitat, Díaz li remarca que "m'he fixat que no hi ha la bandera espanyola" i li pregunta que "com és que passem de Catalunya a Europa?. "Ja està bé així, directament, com ha de ser. La trobes a faltar?", li respon Aragonès.

L'humorista també li demana si ha cremat "alguna vegada" una bandera espanyola, però el president diu que no. "T'ho recomano", li etziba Joel Díaz:, mentre Pere Aragonès remarca que "això m'ho trauran al Parlament, ja ho veuràs".

TV3 emetrà aquest dijous, a les 22.05, una edició especial de l'"APM?" per la revetlla de Sant Joan en què el Joel Díaz farà un especial "Díaz de fúria" des del Palau de la Generalitat amb el president Pere Aragonès. Abans, se sabrà què volen cremar a la foguera Salvador Illa, Laura Borràs, Oriol Junqueras, Eulàlia Reguant, Jéssica Albiach i Nacho Martín Blanco.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#39 Julián, Badalona, 27/06/2022 - 10:32

el follonero de Hacendado este, es graciosísimo. Se tiene bien ganada su paguita

#38 Puchi, Barcelona, 26/06/2022 - 08:50

Pues yo te recomiendo que te quemes los huevos con un mechero, charnego aconplejsdo. Ya verás que gusto.

#37 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 24/06/2022 - 22:32

TV3 K (KKK). Este es el nivel.

#35 Pere, Blanes, 24/06/2022 - 14:38

M'explicava un Basc que a la seva terra els pitjors, els més radicals i violents solien ser els "maketos", definició despectiva d'immigrants i els seus descendents assimilats pel separatisme. Havien de demostrar que eren més abertzales que ningú. Díaz és originari de Castella i Lleó. A bon entenedor.... Jajajajaja.

#34 Juan Carlos, Málaga, 24/06/2022 - 13:21

Moralmente este humorista es más enano que Aragonés. No tiene ni gracia ni vergüenza.