Publicitat
Comunicació · 25 d'Octubre de 2021. 08:19h.

Un humorista de TV3 vol que la reina Letizia se la xupi

TV3 evita emetre l'escena, però Bricoheroes la pengen a internet

Un humorista de TV3 vol que la reina Letizia se la xupi

TV3 ha retirat un gag de la nova temporada de Bricoheroes, l'espai humorístic i de bricolatge presentat per Jaïr Domínguez i en Lluís Jutglar, àlies Peyu, on aquest últim demana "un desig estrafolari de milionari" i afirma que "em faria gràcia que me la xupés la Leticia Ortiz".

Peyu ha reconegut a través del seu compte de Twitter que TV3, que ha fet promoció a bombo i plateret de la nova temporada del programa, "ens n’ha fet retirar un fragment" i ha afegit que "el que veureu a les 22 h. no és exactament el que nosaltres vam crear". "Hem d’acatar-ho però no hi estem d’acord", ha afirmat en un tuit on ha reproduït el tall eliminat per TV3.

 "No és fàcil fer aquest tweet perquè probablement ens hi juguem feina i futurs projectes, però com a creador del format i del guió d'aquest moment concret, vull compartir-ho per evidenciar que tenim un problema de llibertat d'expressió", escriu l'humorista. "No puc compartir de cap manera retirar contingut només per estalviar-se problemes polítics", afegeix.

No és el primer cop que l'espai humorístic té problemes amb TV3. TV3 va començar la temporada d'estiu amb la remissió de dos capítols del programa 'BricoHeroes': "Com construir una caseta de gos" i "Com construir un torrador de castanyes. Durant aquest segon episodi, emès l'1 de novembre de 2020, Jair Domínguez crida "puta Espanya".

A més, el Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) va obrir un expedient sancionador a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per la publicitat indeguda emesa al programa Bricoheroes de TV3, realitzat per Lluís Jutglar (Peyu) i Jair Domínguez. TV3 va retirar el programa de la graella de l'estiu.

Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#52 Juli Loras, Tortosa, 03/11/2021 - 12:47

No "se la xupi", "la hi xucli".

#51 Macho Ibérico, Hispania, 27/10/2021 - 13:25

Españoles tranquilos: estos dos no tienen pinta de necesitar ayuda femenina para que se la chupen!!!

#50 Juan Ricart, Barcelona, 26/10/2021 - 20:48

Con esos caretos de anormales con que se lo hiciese un jabalí ya se tendrían que dar por más que compensados.

#49 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 26/10/2021 - 16:29

Y las mamás de estos humorristas expertas en estos menesteres que dicen?

#48 Jon, Bcn, 26/10/2021 - 15:00

La única opción decente.
Cierre de TV3 y los 300 millones de propaganda para ayudar a los jóvenes que están en paro y otras necesidades sociales