Publicitat
Comunicació · 25 de Juny de 2012. 20:33h.

Un mes abans del cessament

Font plega del CAC abans que el Parlament esculli el nou president al juliol

Un mes abans del cessament

Font, amb De Gispert aquest dilluns al Parlament

El president del CAC, Ramon Font, ha preferit presentar la dimissió abans que no el facin fora el proper mes de juliol quan s'escollirà el seu substitut. Font s'ha acomiadat aquest dilluns formalment de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, després que el passat dia 20 presentés la renúncia al càrrec per facilitar la reforma legal aprovada per la cambra, que preveu que l'elecció del president de la institució es faci per designació parlamentària.

El president del CAC, que ha traslladat a de Gispert la "satisfacció i l'honor" que ha estat per a ell ocupar el càrrec els darrers tres anys, ha volgut fer coincidir la renúncia amb el moment de renovació parcial de membres del consell per finiment de mandat, i s'afegeix així a les baixes de Santiago Ramentol, Josep Micaló i Dolors Comas d'Argemir, que a final de mes hauran exhaurit els sis anys de mandat.

La renúncia al càrrec de Font, que va ser nomenat el 27 de gener del 2009 mitjançant acord del govern, es farà efectiva el dia de l'elecció parlamentària del nou president, en un ple previst per a aquest mes de juliol.

3 Comentaris

Publicitat
#3 laila, bcn, 27/06/2012 - 08:17

Quan se suprimiran els cotxes oficials?

#2 Almogàver , La Sagrera , 26/06/2012 - 17:43

KI en Brauli Duart que l'espera cada dia el cotxàs oficial a la porta de casa seva, quan plega?

#1 Pere , Calldetenes, 25/06/2012 - 21:42

Ja és hora que la xacra sociata, immobilista i dependent de les espanyes, passi avall d'una vegada. No mana CiU? No han escollit CiU arreu i per golejada? Doncs, fora sociates i altres espanyolers d'amagatotis. I prou queixes i laments! Us amagueu en l'esquerra i en el fons sou franquistes. Final!