Publicitat
Comunicació · 25 de Novembre de 2021. 15:07h.

Un municipi català aprova una moció en defensa de Xavier Rius

Sant Esteve Sesrovires troba "perillós", amb els vots del PSC, que el Govern retiri l'acreditació a un periodista

Un municipi català aprova una moció en defensa de Xavier Rius

El ple de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) ha aprovat una moció que demana al president de la Generalitat, Pere Aragonès, i al Govern que se li retorni l'acreditació al director d'e-notícies, Xavier Rius, per cobrir les rodes de premsa posterior al Consell Executiu i els actes a Palau.

El text de la moció, presentada per l'exdiputat socialista i exalcalde Joan Galceran (Ara i Sempre Sant Esteve) i Antonio González (Ciutadans) i aprovada per sis vots a favor (PSC, ARAses i Ciutadans), cinc en contra (ERC) i dues abstencions Comuns i CUP), qualifica la decisió de la Generalitat d'"injustícia" i "abús d'autoritat" així com equipara la situació a "una Veneçuela decadent".

galceran.jpeg

"Aquesta situació perillosa, deixa a l'aire els drets professionals del sector de la informació, premsa i audiovisual; una decisió que provoca rebuig per part d'aquests sectors i de la ciutadania perquè s'estan privant i censurant opinions clares i concises sobre la situació que pateix Catalunya".

Per tot això, el municipi sol·licita al president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el seu Govern que "retornin l'acreditació periodística al mitjà de comunicació e-notícies i al seu representant Xavier Rius".

mocio.jpg

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#24 Luzbell, Barcelona, 26/11/2021 - 21:06

Para cuando la moción en Martorell, se atreverá el demócrata Fonollosa.

#23 Tonino, Barcelona, 26/11/2021 - 12:07

Estos separratas querrían que el presunto guvern indapandent nombrase a los Magistrados, autorizase periodistas... Todo muy democrático., si señor.Tdo lo cual para esconder sus vergüenzas y que nadie pudiese preguntar ni juzgar.Ya las tienen ahora que están controlados por el Estado. Imaginense en una Cataluña indapendent.

#21 Neferu, Barcelona, 26/11/2021 - 10:09

Desgraciadamente son pocos los políticos que creen en la democracia y la defienden abiertamente. Yo no dudo de que sean más, muchos más pero, no entiendo porqué se someten al mutismo, al silencio, a la aceptación, que impone el poder establecido. ¡¡Gracias , Sant Esteve Sesrovires !!!!

#20 John Mc Lane, Barcelona, 26/11/2021 - 08:21

Sant Esteve de les Roures eso si que es una ciudad cívica y de la que tomar ejemplo cada día, no este pueblucho del que hablan aquí.

#19 Uf, Lo que m’a dicho, 26/11/2021 - 07:26

Os están retratantando, enano cbrn y demás caterva...